Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci są zbyt mili

Polecane posty

Gość gość

Mogli by być bardziej wscivscy nawet nieco chamscy

Gość gość
Chyba sobie jaja robisz , większych buraków nie znam , w Niemczech pracowałam z arabami i biją sympatią naszych na głowę

Gość gość
Polki za to to wredne, chamskie i tępy dzidy, nigdzie na świecie nie spotkałem mniej kobiecych istot.

Gość gość
C***a prawda. Za to Wy na widok dobrego auta potraficie się szlaufic jak skuwysyn.

Gość gość
Ha ha

Gość gość
15:48 To samo faceci na widok moich autek ;) Zabawne, jak tani jesteście. Tańsi od Polek.

Gość gość
Akurat Polacy to jedyna nacja w Europie która za postawienie kobiecie kawy wyzywa od materialistek gdzie Arabowie i Rosjanie utrzymują całkowicie żonę i nawet ubrania kupują , w Holandii mąż stawia żonie pomoc domowa , w Polsce facet się tylko pyta ile zarabiasz i czym jezdzisz, mój facet irakijczyk powiedział że facet który nie umie utrzymać rodziny powinien się zabić honorowo

Gość gość
W krajach gdzie rzadzi feminizm mezczyzni nie sa w stanie utrzymywac rodziny i nie musza bo jest.rownouprawnienie, ktore same chcialyscie. Co do arabow to jest to patrialchalne malzenstwo czyli masz te szmatki ale nie jestes uznana za czlowieka. Nawet w polskim patriarchacie kobieta miala wiecej do powiedzenia. Rosjanie nie.sa tacy fajni bo jakos.zadna z was nie wiaze sie z mezczyznami ze wschodu. Holandia to nawet szkoda gadac. Brak mezczyzn za to pelno imitacji.

Gość gość
Wypowiadam się bo znam kilku Arabów i Rosjan , i przestań gadać bzdury ze Arabowie nie szanują kobiet , zacznijmy od tego że Arabów jest od cholery i jeszcze trochę , zależy z jakiego kraju , ja mam irakijczyka i nawet nie pozwoli sobie loda robić bo mówi że za bardzo mnie kocha i szanuje zebym miała robić coś takiego , odkąd jestem matką nie interesuje mnie finansowo nic , on zapewnia wszystko , a co do Rosjan , oni są bardziej honorowi od Polaków i opanowani , jak wyzwiesz Polaka to on jak mała ciotka rzuca ci się do gardła , Rosjanie cechują sie stoickim spokojem i nie daja się prowokować tak łatwo -silne charaktery

Gość gość
A nawet gdyby byli mili to co to za cecha? Morderca też do czasu może być miły , ważne czy facet jest dobry opiekunczy lojalny , czy ma zadatki na męża i ojca , miła to może być ekspedientka w sklepie , ta cecha się nie liczy bo można być fałszywie miłym

Gość gość
Mam męża Holendra i dobrze trafiłam, bardzo się cieszę że właśnie na niego trafiłam.

Gość gość
Ze wszystkich nacji polki to najmniej kobiece istoty.Wszędzie gdzie się zjawią to robią wwstyd i złą reklamę polsce.Mój dobry ziomek z zagranicy nawet mówi ze polki nie są wcale ładne i tylko ktoś pozbawiony gustu mógłby się z nimi wiązać i uważać je za ładne.

Gość gość
Haha "pracowałam z arabami" :D Ciekawe ilu kozoje'bców ją dymało... :/

Gość gość
Zabawne jest to, że polki które migrują nie umawiają się z tubylcami tylko z elementem społecznym w tych państwach... głównie brudasy z krajów arabskich i murzyni. Jakoś polek z Niemcami, Szwedami nikt nie widuje, a z elementem z no go zones to bardzo często. Wiecie czemu? Bo Polka dla Niemca to ku'rwa i sz'mata i nikt by takiej kijem nie ruszył, a jeśli już to cichaczem by żaden znajomy się nie dowiedział... hahahah :D Taką macie renomę bo zadajecie się z ciapakami którzy na facebooku kibicują ISIS i każde morderstwo czy zamach terrorystyczny lajkują...

Gość gość
mieszkam kilka lat zagranica i jak widze polke z facetem to zawsze to jest ciapaty albo czarnuch. Zaden anglik z dziada pradziada nawet nie spojrzy na polke bo wie ze sa puszczalskie, wulgarne i glupie, nawet dogadac sie z nimi nie mozna bo nie zna jezyka angielskiego, za to w co drugim zdaniu k****, p*****le i huj itp. do tego pala fajki i pija wiecej alkoholu od mezczyzn i sa po prostu brzydkie