Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam płaski brzuch! Opowiem jak..

Polecane posty

Gość gość

Marzysz o całkowicie płaskim brzuchu? Zamów http://nplink.net/6EsrOHgg. To nie żadna krypo reklama. Produkt przetestowałam na własnej skórze. Po tygodniu obwód mojego brzucha zaczął się zmniejszać. Tydzień to naprawdę krótko. Cena produktu nie jest wygórowana. Możesz sprawdzić sama. Nie musisz mi wierzyć. Mi produkt polecił trener. Zaufałam mu. To nie znaczy, że odpuściłam treningi. Ćwiczę dalej, ale widzę zdecydowanie większe efekty. Jeśli masz chociaż najmniejsze wątpliwośc****isz, odpowiem. Produkt jest całkowicie naturalny. Nadaje się i dla osób z naprawdę dużą nadwagą, jak i dla tych, które mają do zrzucenia kilka kilogramów. Pamiętaj aby nie przesadzić. Nie chcę aby zostały z Ciebie tylko skóra i kości.

Gość gość
Mogę jednocześnie brać ten produkt i być na diecie dukana? Jestem w pierwszej fazie.

Gość gość
Możesz być na diecie i brać ten produkt. Nie ma żadnych przeszkód. Szybciej spalisz tłuszcz, ale musisz też trochę ćwiczyć. Ze swojej strony zdecydowanie odradzam dietę dukana na dłuższą metę.

Gość gość
No jak na moje, to może działac, ja nie wierzyłam w żadne takie rzeczy dopóki nie spanikowałam przed ślubem bo na ostatniej przymiarce nie dopięłam się do końca xD no i jak to wiadomo, że jak cie prosze sukienkę da się zwęzić, ale poszerzyć, to już strasznie cięzka sprawa ;) No i z ratunkiem przyszło IQacai. 2 tygodnie, kiecka dopięta, nie na ścisk :)