Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4marysia20

Prykanie psioszki podczas serduszkowania

Polecane posty

Czy waszej makreli również zdarza się prykać podczas uprawiania seksu? Mój mąż ostatnio chichrał się ze mnie przez 10 minut i już nawet nie chciał skończyć, przez co musiałam go wygonić na kanapę...

Haha! Mam to samo, nie przejmuj się sama go nie raz wyganiałam spod kołdry bo się hihrał... a ja mu w odwecie każe stupki lizać, wtedy cieszy się jeszcze bardziej :D !!

Gość gość
Lubie to jak moja pruka z pochwy to podniecajace

Gość gość
Tez Lubie

Gość gość
fuj i tak zajeżdża śledziem i rybą ;/ bleh.

Gość Teppic   No1
Możesz mu powiedzieć, że to w sporej części zależy od stanu jego techniki :P Bo to prawda! W końcu to on pompuje...

Gość Thunder Storm
mój mąż uwielbia, gdy do gry wstępnej zaczynam prykać (tak, nauczyłam się tego :P) widze od razu, że jest bardziej pobudzony

Gość Teppic   No1
Homo superior, bzdura, nie umiesz w fizykę cieczy :D Jeśli już, to była wyjątkowo dobrze nawilżona. ;)

j***c cie kurwo cfelu j****y spec sie znalazl od ruhania co na damskich forach sie musi tym szczycic czegos ci brakuje i sobie rekompensujesz??/?

Gość Teppic   No1
Wybacz, ciężko mi się czyta to co piszesz. Możesz potrzebować nowych sterowników obsługi czcionek, kafeteria nie rozpoznaje comic sans twojego mózgu. :)

chuj ci w dpe cfelu pseudo inteligenciku z***bany ja tez nie rozumiem co do mnie muwisz kurwo j****a nasmaruj sobie dpe wazelina zobaczymy jaka bedziesz miec "fizyke cieczy" haaaaaaaaaaaa

Gość Teppic   No1
Podobną, jak przy "prykaniu psioszki", jak to ładnie opisała autorka tematu. Nie dziwi mnie specjalnie, że nie wiesz, co do ciebie mówię, jednak agresywna reakcja na wszystko, co nawet niekoniecznie jest jeszcze słowami krytyki, sprawia, że odbierany jesteś jak napuszony bachor. No już, idź do swojego pokoju. Pooglądaj jakieś filmiki, poucz się ciekawych rzeczy. Poszerzaj horyzonty. Plis.

Gość gośćbledny
Mnje take cos raz spotkalo,w goo goo panienke wzjol na full serwis mialo byc z calowaniem i bez kondona tr byl nanjej potem od tylu i wtedy to siestalo tr to mnje zdeprymowalo wybilo z rytmu ale udal ze nic sieniestalo dojechal do szczesliwedo konca,a z tego wsiego i zapomnial o calowaniu a chcial mocno zobaczyc jak to jest bo malo ktura chce robjo i gorsze rzeczy a tego n i e?!! Myslal ze to temu ze bez kondons?

Gość gośćm w przelocie
Wybacz, ciężko mi się czyta to co piszesz. Możesz potrzebować nowych sterowników obsługi czcionek, kafeteria nie rozpoznaje comic sans twojego mózgu xx Ładnie napisane