Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o matce, rozwódce która idzie na 3 randce i ląduje w łóżku z facetem

Polecane posty

Gość gość

Za szybko wg was? Czy może być? Ma 24 lata i 2 dzieci (5 i 2 lata) a od roku jest rozwódką.

Gość gość
Jej wagina, jej interes

Gość gość
szok

Gość gość
Co sądzimy? Nic nie sądzimy. Sądzimy, że czuła taką potrzebę i zrobiła co chciała, jest dorosła i nie powinna tego roztrząsać o ile jest dojrzała emocjonalnie :P

Gość gość
dokładnie jej wagina jej sprawa. Nie wchodzę innym w macicę. A jak macie zamiar, mi szczekać, że jestem taka sama dlatego jej bronię TO NIE ZGADŁYŚCIE :-) Po prostu nie lubię pisd co się wpiertlają innym w życie , a kiedy np jest potrzeba , że dzieci są głodne ,bite , molestowane , to one tego nie widza , za to widzą to czeo widzieć nie trzeba :-o

Gość gość
11.39 popieram, mądra dziewczyna z ciebie

Gość gość
jej sprawa. Ja na pierwszej wylądowałam i teraz jest moim mężem już dekadę ;)

Gość gość
Młoda dziewczyna, widocznie brakowało jej seksu, tyle. Trudno oceniać po jednej informacji.

Gość gość
O takiej matce sądzę to, że nieodpowiednim osobom opowiada o swoich intymnych sprawach. Myślę, że mówiąc ci o tym uznała cię za przyjaciółkę i nie spodziewała się, że ją potępisz i napiszesz o tym w kafeterii. Brzydzą mnie takie kobiety, które udają życzliwą przyjaciółkę, a potem wykorzystują zasłyszane informację do obgadywania. Jeżeli tak cię bulwersują i zniesmaczają poczynania koleżanki, to zerwij kontakty.

Gość gość
Myślę, że to żadna koleżanka tylko autorka pisała o sobie :)

Gość gość
Tak sobie wyobrażam samotne matki z dzieckiem. Ja bym do czwartej nie czekał. To już 30+ latki dają na pierwszej.

Gość gość
dziś dokładnie, odpowiedniu wartość dać na pierwszej np mi, na pewno bym docenił :)

Gość gość
Bo po to się szuka matki z dzieckiem by mieć łatwiej. Każda powinna zrozumieć że ma bagaż i nie grać cnotki niewydymki.

Gość gość
A ty gnomie uważasz, ze Sankt matką przed pierwszym lepszym frajerem rozłoży nogi??? Chyba cię pogielo

Gość gość
*samotna

Gość gość
"o nią martwi się mamusia, żeby nie przyniosła kolejnego wnusia"

Gość gość
Ja też myślę, że autorka pisze o sobie ;) autorko nic nie myślę, nie moja sprawa. Święta nie jestem i nie mi oceniać. Mam nadzieję, że dbasz o antykoncepcję, bo to w sumie prawie obcy facet, żeby cię czymś nie zaraził.

Gość gość
13.06 znaczy kondom masz na mysli bo to jedyny anty plus zabezpieczenie przed chorobami ...Autorka:D się kryguje .

Gość gość
Powiem tak: to wszystko zależy od ludzi. Dla jednych seks nawet na pierwszej randce nie przeszkodzi w zbudowani stałego związku, dla innych po pół roku wciąz będzie za szybko. Wszystko zależy od ludzi, sytuacji itd.

Gość gość
Nie naskakujcie na Autorkę przecież ona o sobie pisze. To tak jak z tym "mój kolega ma problem" bla bla bla. Autorko, mój post jest powyżej: wszystko zależy od ludzi i okoliczności.

Gość gość
Mój kuzyn studiuje ,powiedzmy tam gdzie jest sporo w miarę ogarniętych i wysportowanych facetów .Kiedyś przyszli jego koledzy -opwiadali mu o pewnej rozwódce -bodaj 28 lat 2 dzieci. Co weekend bywalczyni klubu gdzie wpadali owi studenci (ona już dawno po nauce :D), w ostatnich miesiącach już kilku (tylko z tego roku) ją "zaliczyło"...Pani nie czekała nawet do drugiej randki.:D No pewnie- jej sprawa, ale komentarze owych parę lat młodszych od niej facetów były hm... wiecie jakie .