Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Regina24

Szukam dobrych rad ;)

Polecane posty

Gość Regina24

A ja się boję. Dwadzieścia cztery lata na karku, właśnie skończyłam studia, udało się znaleźć dobrą pracę. Tylko, że pracuję w damskim towarzystwie, więc nie poznam nikogo w pracy. Znajomi najczęściej w związkach, a jestem typem introwertyka, więc szanse na poznanie drugiej osoby maleją. Najgorsze, że nie mam żadnego doświadczenia seksualnego, a w dzisiejszych czasach to uchodzi za jakąś anomalię. Każdy mówi jak to możliwe, super, a pewnie myśli - "z takim wyglądem jest dziewicą? Pewnie jakaś oziębła". Ludzie nie rozumieją, że dla takiej mniejszości jak ja seks jest czymś ważnym i chciałabym zrobić to z tym jedynym. Ale z drugiej strony jak się zwiążę z kimś kto będzie miał przebieg starego malucha to się dopiero urządzę ;) Lata mijają, a ciśnienie wzrasta, jeśli wiecie o co chodzi, nie samymi filmami dla dorosłych człowiek żyje ;)

Gość gość
trza wyjść z domu, albo tinder :)

Internet z dystansem i dobrym filtrem na ludzi, forum zainteresowań, siłownia, albo zagaj z jakimś przystojniakiem z dobrym gustem do ubrań na ulicy. To Twoje życie. Możesz czekać aż się zestarzejesz i utracisz atrakcyjność i problem sam się rozwiąże, albo coś z tym zrobić. Powodzenia.

Gość gość
Ja 30 latek wysoki prawiczek 150tys oszczędności i na tym moje plusy się kończą niestety xD

Gość gość
Lubisz może gry video? Chcesz mieszkać nad morzem?

Gość gość
Też jestem introwertykiem dasz zdjęcie?

Gość gość
introwertykom niewiele pomoze wyjscie z domu, tu trzeba z siebie prawie doslownie wyjsc. wszyscy znajomi dzieciaci, ze tylko praca/dom/obowiazki? ale podejscie to masz... dzieciece. serio wierzysz, ze "ten jedyny" sie trafi? na cala reszte zycia? jedyna rada - kolka rozancowe, spotkania modlitewne, tam kogos poznaj takiego, ktory do slubu naprawde bialego chce wytrwac. inaczej na 90% czeka cie rozczarowanie. albo zrezygnuj z takiego myslenia i spusc sobie cisnienie z kims, kto wizualnie i fizycznie cie kreci - byle bez uczuc. moze to doswiadczenie bardziej cie otworzy i przestaniesz byc az taka introwertyczka. inaczej pozostaje tylko praca z psychologiem.

Gość gość
dziś Ale jej radzisz, żeby się puściła :o oby więcej takich dziewczyn było jak ona, d**y to powinno dawać przynajmniej narzeczonemu wtedy było by dużo dziewic, ja też wierzę w coś takiego jak ona ze będę dla swojej kobiety pierwszym i to doceni mimo tych wszystkich komentarzy że kobiety nie lubią prawiczkow. Nie rozumiem jak można krzywdzic kobiety będąc tym co zabiera im cnotę.

Gość gość
dziś ja gdybym się dowiedział że dała d**y bez uczuć to w życiu bym się nie ożenił z taką szmata

Gość gość
16:03 nie widze niczego dobrego w radzeniu autorce, zeby sie wstrzymywala i wstrzymywala i wstrzymywala... wstrzymuj przez tydzien sikanie - baaardzo zdrowo wyjdzie a moze od razu do zakonu ma isc? czekanie az ten "jedyny" sie znajdzie jest tandetne - najwieksze szanse na zalamanie emocjonalno-psychiczne, ktore w przyszlosci dopiero spowoduje problemy z komunikacja. nie badz dzieckiem, ludzie maja potrzeby, rowniez seksualne, niezdrowo jest je ciagle hamowac.

Gość gość
16:05 bo dzieciak jestes w ciele doroslego, w dodatku masz podwojne standarty. no chyba, ze prawiczkiem jestes, albo masz zone, wtedy cofam co powiedzialem i przepraszam, w przeciwnym wypadku - dorosnij.

Gość gość
A co jest złego w byciu prawiczkiem? Ja mam 35 lat, świetną dobrze płatną pracę, odpowiedzialne stanowisko, jestem poważanym autorytetem i jestem prawiczkiem - ba, nawet nigdy w życiu się nie całowałem ani nie trzymałem kobiety za rękę. Jedno nie wyklucza drugiego.