Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie żonatego z rodziną

Praca i Dom, tak wygląda życie żonatego faceta

Polecane posty

nie mam już kumpli z którymi gdzieś wychodze, nigdzie w sumie nie wychodze, piwa nie pije ani innych alhokoli, nie pale, słucham się żony, a jak raz na jakiś czas pojade odwiedzić znajomego gdzieś dalej to żona co pare godzin dzwoni gdzie jestem i kiedy wracam. Kasy nie wydaje bo nie mam na co ani nawet gdzie. Idealny mąż czy pantofel?

Gość gość
Ani idealny ani pantofel- po prostu mąż :) Tak wygląda życie rodzinne i już nigdy nie będzie inaczej. Pociesz się, że wszyscy żonaci faceci tak mają.

czyli pod pociąg nie musze skakać ;) dobrze wiedzieć

Gość gość
Na pewno nie musisz skakać pod pociąg. Małżeństwo ma też wiele zalet :) Wszyscy ciągną te "wózki" tylko niewielu facetów na ten temat mówi. Taka prawda.

Gość gość
fajny z ciebie mąż , chciałabym takiego , mój niestety tylko piwo i wypady do kupli, dlaczego z nim jestem ?

Gość gość
jak nie zaczniesz wychodzić toza parę lat żonka cię kopnie i znajdzie sobie innego, który wychodzi i ma płaski brzuch

Gość ty sama nie wiesz
gość dziś no dlaczego???

Gość gość
Dla własnego zdrowia psychicznego należy utrzymywać kontakty ze znajomymi (chyba że z jakiegoś powodu byłoby to szkodliwe dla Twojej rodziny), bo potem pozostanie utworzyć kolejny wątek typu "skąd wziąć znajomych". Mogą to być koledzy ze szkoły, z poprzedniej pracy, z wojska, z osiedla. Możesz też poszukać nowych znajomych, ale bądź przygotowany na to, że inni ludzie w większości przypadków nie będą tym zainteresowani. Jeśli masz samochód, to sprawdź - może jest klub użytkowników tej marki, może istnieje forum, dowiedz się czy organizują spotkania. Jeśli masz dzieci, to poszukaj jakiejś grupy wspierającej rozwój ojców. Możesz spróbować dołączyć do jakiegoś klubu turystycznego, brydżowego, fotograficznego, itp. Uważam, że trzeba utrzymywać kontakty ze znajomymi dla własnego rozwoju, ale w efekcie to będzie też korzystne dla Twoich bliskich.

Gość gość
po co znajomi? aby nazwajem się porównywać i obrabiać sobie i innym doopy?? trzeba być idiotą/-ką

Gość zieew
A czy czegoś Ci brakuje? Czujesz, że coś tracisz, że życie przelatuje Ci miedzy palcami? Czy jest OK, tylko chciałeś poznać cudze opinie?

Gość marawstala
Po pracy na piwko lub kilka tez wielu facetów do sklepu przychodzi, a później przesiaduja tam aż do zamknięcia, bo są bardzo czasowi : )