Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie łóżko piętrowe dla dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie łóżka piętrowe i na co zwracać szczególną uwagę przy jego wyborze?

Gość gość
nie wiem co to za model ale kupowałam przez internet na lanomeble nasze łóżko jest białe i drewniane, ma też dodatkowe barierki ochronne także w dolnym łóżku

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=łóżko+bajka&client=ms-android-lge&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZ7MHumZXbAhVKJ1AKHZTzBxAQ_AUIESgB&biw=360&bih= 517

Gość gość
Dla mnie bylo najwazniejsze bezpieczeństwo podczas schodzenia i barierka ochronna. No i zeby to bylo takie 3w1 łóżko biurko szafa. Syn dostal to lozko z linku powyzej na 5 urodziny.

Gość gość
Z czego są wykonane. Ja mam łóżko łożko piętrowe blanka drewniane 3-sobowe. :-)

Gość gość
Na bezpieczeństwo dlatego zdecydowałam się na łóżko piętrowe TEO z dolnymi szufladami.

Gość Janjanek223
Fajną ofertę znajdziesz w sklepie https://lozka.net.pl/product-pol-1234-Lozko-pietrowe-3-osobowe-JAREK.html Przeglądając różnorodne propozycje firm, troskliwi rodzice powinni przede wszystkim zwrócić uwagę na materiały, z których powstało dane łóżko. Bardzo dobrym i trwałym materiałem jest drewno. Meble wykonane z litego drewna posłużą domownikom wiele lat, należy jednak dokładnie zapoznać się ze sposobem wykończenia takiego łóżka, sprawdzając, czy nie ma żadnych zadr lub drzazg. Szczególną uwagę należy również zwrócić na to, czy krawędzie nie mają ostrych kantów, które mogą być bardzo niebezpieczne dla bawiących się w pokoju dzieci.

Gość Łóżko SimpleFly

ja zainwestowałam w łózka SimpleFly. Fantastyczna alternatywa dla łóżek piętrowych standardowych, czyli jedno u góry, drugie na dole. Kupiłam 2 łóżka SimpleFly i zamontowałam dzieciakom na równiej wysokości u góry. Radości co nie miara. Obydwoje śpią na górze - a to przecież w tym wieku tak istotne :). Plusem jest tez to, że nie trzeszczy jak poprzednie standardowe i co najważniejsze przeogromna oszczędność miejsca, ponieważ pod łóżkami zmieściłam 2 biurka. Ja kupiła stąd https://simplemeble.pl/portfolio/lozko-na-antresoli-simplefly/

Gość Kinga

Witam mamy I mamuśki, mamy dylemat, mieszkamy w Anglii w małym mieszkanku, nasze córki 6i 7 maja mało miejsca w pokoju, myślałam o łóżku piętrowym, znalazłam lokalnego sprzedawcę, mają na Amazon, Ebay, I Stronę, mają dużo dobrych opini.

Czy ktoś z was ma podobne łóżko piętrowe i jak ono sprawuje się w praktyce???.

Www.meblewanglii.co.uk