Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem do niczego totalna porażka

Polecane posty

Gość gość
z tego sie juz nie da podnieśc w sumie chciałbym sie dobić za kare za to ze nie umie normalnie poznać tych ludzi !! ze nie umie być normalny ojciec nie umie jezyka a umie rozmawiać z nimi po polsku pewnie znowu go zawiodłem jak zawsze wszystkich zawodze i wszystko zawalam.

Gość gość
19:51 ale chcesz być lepszy czy chcesz się tylko pożalić?

Gość gość
chce byc iny a nie umie moze bym sie zakochał w jej córce moze bym mial szanse być szczęśliwy z 30 letnia kobietą a tak nic czas mija życie ucieka aja wciaż w miejscu bez nadzieji na przyszłość. rodzice pewnie omnie juz zapomnieli w sumie mnie nawet nie zapytaja sie czy przyjdę zresztą tak bym nie przyszedł ale sam nie umie isc do obcych ludzi

Gość gość
chcieć to mozna wszystkiego ale życie zawsze cie sprowadzi do zera zniszczy upokoży uswiadomi ze jesteś nikim gdy powoli stajesz na nogi podetnie nogi któryś raz z żedu niema czegoś takiego jak chce sie albo sie udaje albo idziemy coraz nizej.

Gość gość
W jej córce a to nie jakaś patola się robi ?

Gość gość
mozę by mnie ktoś pokochał , moze bo pewnie nie a w Polsce co sie mozę zdazyć ??ano nic sie nie zdarzy bo w polsce nic sie nie dzieje !!!! a są chyba małożenstwa z kuzynami . sa trudnosci ale sa .

Gość gość
Skoro szerzysz patologie to się w sumie nie dziwię , że ludzie Cb nie chcą xD

Gość gość
mogłem się czegoś ciekawego dowiedzieć o babci może o życiu jakie kiedyś było a teraz tego już nie nadrobię to mija powoli to juz sie nie wróci straciłem coś ważnego w życiu szanse poznania nowych osób:( w zasadzie rodziny

Gość gość
musze umżec bo dlamnie tak juz nic dobrego niebedzie

Gość gość
Zgadzam się z TB autorze

Gość gość
swiat jest dla złoczyńców i bandytow nie dla mnie zbyt wiele przegralem juz

Gość gość
nie wytrzymam zesoba samym to co najwazniejsze w zyciu straciłem niema juz poco życ

Gość gość
ide sie zdrzemnaći odespac swoja kolejna porarzke w życiu ... pewnie ta 3 kobieta jest piekna aja tu siedze jak idiota amerykanki sa piekne niektóre .

Gość gość
poznac amerykanów ludzi uktórych da sie jeździć tanio samochodem ludzi którzy coś osiągnęli w życiu którzy maja sie czym pochwalić państwa w którym sa wielkie wierzowce w którym są kobiety w którym da sie kogoś poznac panstwa w którym jest nadzieja na miłsoc . ludzi wilekich sukcesów a w polsce niema nic niema kogo poznac niema co ogladać wszedzie dziórawe drogi kobiety wyrachowane wszedzie oszukiwanie zdzierbolenie kasy zamiast życ .

Gość gość
Miałeś iść spać ...

Gość gość
i spałem mam nadzieje że bóg mnie ukarze zato jaki byłem i jeste m

Gość gość
żenujące ścierwo zemnie

Gość gość
wstyd mi że się urodziłem , mogłem sie nie urodzić i by byli wszyscy szczesliwszy to sie musiałem urodzić .

Gość gość
Hahaha

Gość gość
ini są lepsi maja talent do czegos umia cos robic aja nigdy nic nieumialem dobze robić zawsze coś zepsuje albo zdrowie mi nawala czy niedaje rady poprostu wiec dlaczego sie urodziłem??

Gość gość
Lubisz się żalić xd chyba nie powinnam Cię karmić moimi wpisami

Gość gość
rodzice już szczesliwi i rodzeństwo bo umieli porozmawaić z ludźmi nie bali sie tak jak ja to są szcześliwi aja jestem nikim.

Gość gość
chciałbym byc bratem niesoba kims kto nieboi sie zycia kims kto umie angielski ktory niebał sie porozmawiac z rodzina

Gość gość
już nigdy w życiu ich nie zobaczę bo to amerykanie już w zasadzie straciłem swoja unikatową szanse by raz w zyciu zobaczyć swoja rodzine z zagranicy i to zjebałem. poprostu to zawaliłem wstyd mi zasiebie ze taki jestem. zato ze niemiałem odwagi ich poznac że mogłem byc szczesliwy dzisiaj wieczorem ajestem nieszczesliwy wystarczyło tam podejsc a moze byłoby juz inaczej ale ja nic niezrobiłem zupełnie nic by poznac ludzi moze bym akurat poznał kogos wartosciowego a moze bym przyniusł rodzinie wstyd :(

Gość gość
jestem do bani nie jestem czlowiekiem tylko popierniczonym strachopierdem który boi sie wszstkiego mam zrabana psychike która mi zabiera całeżycie zyje tak jakbym nigdy nieżył moze powinienem nigdy nie zaistnieć? sami wybieramy swoje zycie ja wybrałem najgorsze jakie mogłem.

Gość gość
nic dziwnego ze mnie ojciec nielubi wsumie sam siebie teżbym nielubił i tepił wsumie maja racje ini ze mnie upokazaja i tepia bo zasługuje nataki los zasługuje by byc upokarzanym i niszczonym by nigdy nie zaznać szczęścia skoro nieumie zawalczyć oto co wartościowe to niema sensu żyć . niewybacze sobie tego nigdy że niedałem rady dziś wyjsc bo niezasługuje na wybaczenie .

Gość gość
Jesteś emocjonalną prostytutką xd

Gość gość
I niezłym prowokatorem, ale musisz się trochę bardziej postarać nastepnym razem

Gość gość
mineła juz szansa by poznac rodzine przegrałem z wałasnym sobą i strachem przed rozmową w języku angielskim mamajest duzo silniejsza odemnie bo sie niebała umiała tam być ojciec tosamo ja nieumie bycgodnm życia nieumie byc tam gdzie mam byc zawsze jestem tam gdzie niemam byćzawsze w złym miejscu o złejporze zawsze sam bez szans na kobiete zawsze przeciw wszystkiemu wez mnie wysmiej .

Gość gość
Już to zrobilam