Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smrod ciapatych na balkonie

Polecane posty

Gość gość

Upaly w Szwecji a nawet na balkonie nie mozna posiedziec.Jak zyc.

Gość gość
U Was w UK tak nie j***e na balkonach ?

Gość gość
W uk wszedzie tak jest. Dlatego wrocilem do PL i mam super sasiadów. Plus ciepla wode miejską czego w uk nie ma :D

Gość gość
No ja do Polski narazie nie moge wrocic, ale chce kupic mieszkanie w malym miasteczku pod Sztokholmem i stad uciec, ale jeszcze 9 miesiecy musze sie tu meczyc ( od 11 lat a jest coraz gorzej ).

Gość gość
gość dziś lepiej odpisz w temacie anglia to SYF :D i nie zaklinaj się, że to nei Ty, idzie Cię rozpoznać :D

Gość gość
Ostatnio bylam swiadkiem jak Polak je/b/al murzynke po polsku na balkonie bo juz mu nerwy puscily jak darla morde o 15 w niedziele.

Gość gość
Mam to samo w Niemczech.

Gość gość
ostatnio capiło od bezdomnego w autobusie, to był już drugi murzyn, który jak to ciapak rozwalił się na siedzeniach wcześniej zdejmując buty, niestety Warszawa robi się jednym wielkim syfem ciapackim

Gość gość
A to moja wina, że mieszkasz na kupie w bloku lub jeździsz komunikacja miejska? Jak sobie poscielesz taka sie wyśpisz. :)

Gość gość
Ty tez mieszkasz na kupie w uk :) domy w uk kosztuja milion funtów, nie stac cie :)

Gość gość
19:19 nie każdy mieszka w Londynie, który jest okropnie drogie, to po pierwsze; po drugie, w UK nie ma takiego parcia na kupowanie mieszkań. wielu ludzi wynajmuje i podrózuje, a kupuje np sporo po 30-stce, lub po 40-stce. domy także poza Londynem, i to dalek ood niego, potrafią być np za 700,000 GBP ale to są ogromne domy np 5 sypilani, dwie duże lazienki, kuchnia, jadalnia, oczywiscie spory living room, spory ogródek, parking itd. ale można też kupić ładne, duże mieszkanie 70-80 m kw, w duzym miescie, nie w centrum ale też nie na peryferiach, za 250-tys. nie za miliony. a wynajęcie takiego mieszkania jakie opisalam przed chwilą, u mnie w mieście to 800 GBP (plus council tax, prąd i gaz 240). i spokojnie tkie mieszkanie może wynająć para z 1 dzieckiem, zarabiająca np łącznie 3000 GBP netto/mies. i mają fajne życie.

Gość gość
Nie musisz mi tłumaczyć jak żyją ludzie czy jaka jest sytuacja mieszkaniowa w UK ;) mam swój dom w Londynie od jakiegoś czasu. Pytałam się dlaczego autor narzeka na smród. Skoro mieszka na kupie, nie uczył się, nie jest ambitny...to taki czeka go los. Będzie skazany na sąsiadów za cieniutką ściana i ich smrody. To samo z gościem który narzeka na autobusy...na samochód nie stać to się niech przyzwyczaja.

Gość gość
Tak masz ale w simsach a nie dom w londynie :D

Gość gość
Chciałbyś, zazdrosniku. Na szczęście niedługo sprzedajemy i wyjeżdżamy za wielką wodę hehe tu już mi się znudziło i na 30te urodziny chciałabym już być na swoim w innym kraju.