Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na czym do cholery polega fenomen Sandry Kubickiej???

Polecane posty

Gość gość

No atrakcyjna dziewczyna. Nie powiem. Ale z twarzy jest prosta jak konstrukcja cepa. Typowa Karyna. Twarz wręcz trochę męska. Zero wdzięku. Nie piszę tego z zazdrości (dla przykładu Joasia Krupa - też działająca w tej branży - jest moim zdaniem naprawdę śliczna, a jej chirurdzy osiągnęli fenomenalny efekt, bo nie jest sztuczna jak Kardashianki, wygląda cudnie). Nie piszę też że Sandra jest brzydka, bo tak oczywiście nie jest. Tylko ja nie rozumiem, czemu akurat ona. Może ktoś mi wytłumaczy. Ja w niej widzę jakiś brak kobiecości i wdzięku w tej twarzy (chyba o to mi chodzi najbardziej). Mojej mamie się za to podoba, więc wierzę, że niektórzy ludzie ją odbierają jakoś inaczej. Co w niej jest takiego? Moim zdaniem Sandra nie kwalifikuje się ani jako modelka beauty (jak na przykład Joasia Krupa), ani modelka "ciekawa" (Anja Rubik, Zuza Bijoch). A osiąga sobie powolutku więcej, niż duża część naszych modelek (z "ciekawych" twarzy Magda Jasek, z bardziej klasycznych Hania Koczewska - porównując do tej całej Sandry, są to mega niedocenione dziewczyny moim zdaniem, szczególnie Hania - jest tak piękna, że szok).

Gość gość
Serio nie ogarniam fenomenu. No gdzie na międzynarodowe okładki? https://zapodaj.net/17240ae1a3fcb.png.html Macie Hanczi dla porównania https://zapodaj.net/8eee5d6420d98.png.html , bo urodę Joasi Krupy każdy zna (jak patrzę na to foto Hani, to mam estetyczne uniesienie). Podkreślam że nie chodzi o hejt, wiem, że są piękności klasyczne i urody "dziwne i ciekawe" i podkreśliłam to w poście, ale Sandra w moim odczuciu nie kwalifikuje się do żadnej z tych szufladek, jest dość przeciętna z twarzy..No nie wiem.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
No ja tez nie kumam.

Gość gość
Krupa nie dorasta jej do pięt ;) jedt baaardzo ładna, najładniejsza polka show-biznesu :)

Gość gość
Rubik jest w chuj nieciekawa. Ble.

Gość gość
Rubik kiedyś była piękna, uwierz. Gdyby nie była nie zrobiła by tak zawrotnej swiatowej kariery, poza tym jest bardzo fotogeniczna i mimo, że "nieciekawa" to i tak fajnie wychodzi na zdjęciach, więc wyluzuj... i dobranoc. :)

Gość gość
Jestem luźna. Tak jak ty masz prawo uważać tamta za prosta jak konstrukcja cepa tak ja mam prawo mieć Rubik za sepleniacego konia z wiecznie otwarta gębą. Mit o jej fotogenicznosci trwa.