Gość gość Napisano Maj 17, 2018 Marta to seksowna dziewczyna z mojej klasy. Ma małe cycki, ładna twarz i usta ogromną dupę, piękne nogi i seksowne stopki. W piątek ubrała sukienkę. Odsłoniła prawie całe nogi. Miała na nich rajstopki, które ukazywały piękno jej nóg. Cały dzień siadałem koło niej i patrzyłem na jej nogi i stopy. Na technice siedziała za mną i dla zabawy zaczęła mnie kopać stopkami. Złapałem jej stopę. Dotykałem górę jej stopy aż spytała co robię. Zawstydziłam die i puściłem. Po szkole poszedłem do Marty, żeby zrobić plakat. Gdy rysowała położyła się na brzuchu. Przede mną leżały jej nogi w rajstopach. Podeszwy jej stop były skierowane w stronę mojej twarzy. Musiałem zrobić zdjęcie. Ale zapomniałem wyłączyć flesza i odwróciła się. Zobaczyła mnie robiącego zdjęcie jej stopom! Zaczęła na mnie krzyczeć. Wytlumaczylem jej co sadze i jej nogach u stopach. Po jakimś czasie pozwoliła mi dotykać nogi i stopy podczas gdy będzie rysowała. Zdjąłem jej spódniczkę. Miała czerwone prawie stringi. Jeździłem rękami po jej nogach. Długo je piescilem. Gdy już nie sytzrzymywalem wyjąłem penisa i zacząłem się masturbować do jej stop. Ostatecznie moja sperma wytrysnęła bajek stopy. I w tym momencie do jej pokoju weszła jej mama. Zobaczyła Martę bez spódnicy i mnie wyciekającego penisa o jej stopy. Spytała co tu się dzieje. Po wytłumaczeniu odebrała to normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach