Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tysiacemysli92

Jak myślicie? Co mam zrobić.. Pomocy

Polecane posty

Gość Tysiacemysli92

Jesteśmy z moim chłopakiem 2 lata. Ostatnio gdy siedzieliśmy razem a tel miał obok to przyszedł jakiś sex sms z jakiegoś krótkiego numeru 71*63 chyba czy coś takiego i zapaliła mi się wtedy lampka czy może dzwoni/pisze na sex telefon.. Gdy pytałam stwierdził że nie wie i on nic nie wysyłał i wgl zaczął się tłumaczyć że nie. Chcąc skorzystać z jego tel i zadzwonić natknelam się na numer komórkowy podpisany nazwa miasta w którym szukaliśmy mieszkania . Wcześniej rozmawialiśmy o kupnie mieszkania więc pomyślałam że pewnie numer ogłoszenia mieszkania i chciałam sprawdzić czy może mi się wyszuka po numerze tel ogłoszenie żeby po prostu zerknąć . Jednak to co mi się wyswietlilo zamurowalo mnie kompletnie... Pierwsza pozycja jaka mi się wyświetlila i w której znajdował się ten oto numer to wątek forum w którym było napisane że to d***** oglaszajaca się w necie która w tym konkretnym mieście się oglaszala i jeszcze w innym.. Nie wiem co mam o tym myśleć. Nie wiem czy wprost zapytać się go ze wiem. Nie wiem co robić. Czuję się źle. Źle z tym że mój chłopak woli rozmawiać z jakimiś larwami niż ze mną.. I nie wiem czy dzwonił na ten numer czy ma go tylko zapisanego

Gość gość
Up

Gość gość
Tak na pewno tylko zapisał. Otwórz oczy dziewczyno. Nikomu nie przychodzą seks smsy chyba ze wcześniej wysyłał. A nr do laski ? Zapisał po co ? Żeby po prostu mieć ? Jesteś naiwna

Gość gość
Pewnie szuka mieszkania w tym mieście żeby być bliżej niej.

Gość Tysiacemysli92
Mam wprost powiedzieć że wiem? I że wiem czyj to numer?

Gość gość
Edytuj numer i wpisz swój. Ciekawe kiedy zadzwoni :)

Gość gość
Haha dobry pomysł :D