Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkać się z nim czy nie?

Polecane posty

Gość gość

chłopak zostawił mnie 2 miesiące temu bez slowa,powoli godziłam się z myślą, że nie będziemy już razem, a dziś rano napisał, czy chce się spotkać.(chociaż celu mi nie wyjaśnił). Dodam, że te 2 miesiące temu to ja prosiłam o spotkanie, żeby wyjaśnić całą sprawę. wtedy mnie olał. nie wiem jak mam zareagować.. podpowie ktoś?

Gość Ruddaa
Pewnie z inną laska mu nie wyszło a Ty jesteś dla niego kołem ratunkowym tak to dla mnie wygląda :) z ciekawości możesz pójść dowiedzieć się czego chce. Ale drugiej szansy bym mu nie dawała. Wyszumiał się więc kląć dziada.

Gość gość
08.39 dokładnie. Będziesz jego kołem zapasowym do seksu, bo pewnie go jaja zaswedzialy a innych opcji nie ma akurat. Nie bądź głupia! Ktoś kto w ten sposób odchodzi niewart jest spluniecia. Ja bym mu dala nauczke- umówiła się a potem go wystawiła. On zacznie dzwonić pewnie a Ty nie odbieraj, nie odpisuj, OLEJ tak jak on kiedyś Ciebie olal. Pokazesz ze nie jesteś naiwna gąska i będziesz miała satysfakcję ;) a jego zaboli ego.

Gość gość
zaproponowałam termin, pierw się zgodził, później zaczął kręcić i w koncu wyszło, że się z kimś umówił. Odpowiedziałam, że sorry w takim razie nie ma sensu kombinować, a ja i tak nie mam mu już nic do powiedzenia. nie będę się do niego dostosowywać... co za gbur...

Gość gość
up.. przez ten spam.. może jeszcze ktoś odpowie :(