Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę kuzynce.

Polecane posty

Gość gość

On ma 29 lat, jej mąż 33. Trochę duża różnica, bo kuzynka wygląda bardzo młodo, a jej mąż jak najbardziej na swój wiek. Ona skończyła studia, praca sama ją znalazła ,,wyłowili ją" na studiach. Zarabia bardzo duże pieniądze. Ale ma też faceta, który potrafi zadbać o nią. Facet czego się nie dotnie zamienia w pieniądze. Mają piękny, nowoczesny dom, trzy auta. Razem mają córeczkę niewiele ponad roczną, chcą mieć drugie. Dlaczego ja nie mogłam trafić na takiego mężczyznę ? A jak oni się kochają. W ich spojrzeniu to widać.

Gość gość
A wiec o to chodzi. Ze nie złowilas frajeta który by cię sponsorował? Zadaj sobie pytanie dlaczego się tak dobrze nie uczyłaś na studiach jak kuzynka to może tez by cię wyłowili i teraz zarabialabyas dobrze

Gość gość
Z tego wynika ze nie amsz dobrego wyglada. Sposora znajduja naprawde ladne i zgrabne laski.

Gość gość
Jakie wy jesteście prymitywne. Dopóki nie zaczęłam czasem wchodzić na kafeterię, nie miałam świadomości , że jest tyle takich kobiet. Dziewczyna pisze o kuzynce z dobrym wykształceniem, popłatną pracą i kochającym mężem. Nie sponsorem, ale mężem, którego nie musiała ŁAPAĆ. Nie znacie innych przyczyn łączenia się w pary poza kasą. MIŁOŚĆ , mówi wam to coś. To takie smutne i żałosne. Autorko, no niestety los nie jest sprawiedliwy i nie wszystkim daje po równo. Każdy chciałby być zdrowy, ładny, mądry i bogaty, ale trafia się tylko niektórym.

Gość gość
Laska no nie masz ani urody ani wyszktalcenie wiec sorry na kolesia z gornej polki nie masz co liczyc. Dociera to do Ciebie czy nie. Nie ejstesmy prymitywne taka jest prawda. Fajny koles nie polci na byle co (slaby wyglad bez wyksztalcenia)

Gość gość
Też swojej zazdroszczę. A jestem facetem.

Gość gość
Ja jestem przegrywem prawiczkiem więc mogę tylko dać miłość dzieci i to spojrzenie jak na skarb. Nie mam nic do zaoferowania innego. Ani wyglądu ani pieniędzy. Nawet nie mam prawa jazdy i nfz :(

Gość gość
Weź się do roboty dziewczyno a nie zazdrościsz

Gość gość
To trzeba było się uczyć i pracować, chcesz mieć bogatego, zaradnego męża, to sama musisz mieć dobre wykształcenie i pracę. Nie oczekuj cudów.

Gość gość
"Mają piękny, nowoczesny dom, trzy auta. Razem mają córeczkę niewiele ponad roczną, chcą mieć drugie." Też się możemy dorobić, a masz chociaż cnotę żeby mieć pewność że warto?

Gość gość
dziś wątpię żeby facet na to patrzył, kobieta to musi być ładna i dobrze się bzykac, chociaż może są tacy faceci co jeszcze kobiety pieniądze ich ciągną