Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 180 zł za talerzyk na komunie to mało czy dużo

Polecane posty

Gość gość

Komunia w większym mieście, obok restauracji jest zielone pole, na którym będzie wynajęty w cenie klaun, kucyk przywiazany do palika dla zabawy dla dzieci i kobieta z balonami i malowaniem twarzą.

Gość gość
To realna cena nie jest to dużo ani też mało. Cena adekwatna.

Gość gość
zamiast kucykia przywiąż swojego starego to zejdą z ceny .

Gość gość
Cały cyrk zatrudni na ten jeden dzień :/ Serio klaun i kucyk na komunie dziecka???

Gość gość
Komunia z klaunem :D :D :D Jebłam :D

Gość gość
Weź jeszcze karuzelę z wesołego miasteczka i kataryniarza z małpą zamów, bo inaczej to bieda i sknerstwo. :D

Gość gość
A wata cukrowa będzie?

Gość gość
Ja płaciłam za chrzciny 70 zł od osoby w dobrej restauracji w centrum jednego z lepszych uzdrowisk w Polsce. Byl tradycyjny obiad dwudaniowy, potem tort i ciasta (tort był w cenie) potem zimne przystawki, sałatki i potem jeszcze żurek i zapiekane pierogi orkiszowe. Zatrważające są ceny które tutaj podajecie. Nie chodzi mi tylko o ten temat, bo jeszcze jakieś atrakcje są ale serio te ceny mnie powalają tutaj. Dla porównania za wesele płaciłam od osoby 170 w tym był tort, napoje i pokój dla nas.

Gość gość
13.33 ale ona płaci 180 juz za osobe i za konia, klauny, balony, malowanie twarzy. Jakby zrezygnowała z tego cyrku to może i by dała z 50 zł za osobę,

Gość cołko prowda
No i o kij wam chodzi hipokrytki? Quady, koperty po 1000zl, złoto, komputery są ok, jak ktoś da mniej to wyzywacie od dziadów i krzywych ryjów, dać Biblię i medalik to skandal i sknerstwo ale jak rodzice chcą zadbać o atrakcje dla dzieci żeby się nie nudziły to nagle wielkie skromnisie zgrywacie i sakrament najwazniejszy. No nie ośmieszajcie się. Prawda jest taka że ten klaun i kucyk są bardziej na miejscu niż te wasze cyganskie prezenty. Komunia to święto dzieci i to dzieci mają się dobrze bawić na przyjęciu. Dla nich to żadna przyjemność siedzieć przy stole z takimi skwaszonymi mordami jak wasze albo łazić w kółko bez sensu. Autorko bardzo fajny pomysł z tymi atrakcjami, a zaklamanymi frustratkami z kafe się nie przejmuj.

Gość gość
Hehe dokładnie wstyd dać mniej niż pincet ale jak kucyka rodzice zamowia to nagle same dewoty świętoje/bliwe.

Gość gość
Same pier/dolicie o świętościach, komunie juz od x lat nie kojarza się z sakramantem, tylko z prezentami :D

Gość gość
13.52 BRAWO

Gość gość
Może taniej wyjdzie po prostu zrobienie komunii w cyrku?

Gość gość
Matko nie lepiej wynająć sali, gdzie jest ogrodek z placem zabaw? Po co szopke odstawiać?

Gość gość
Odpowiadając na Twoje pytanie, 180 zł z atrakcjami to nie jest dużo, ja płaciłam ok. 120 zł za osobę bez atrakcji (obiad, podwieczorek, kawa, napoje, jakies sałatki, czy tam przekąski, 2 obiad - tu akurat nie wiem po co, ale ja nie o tym), ciasto płaciłam osobno i tort też.

Gość gość
Taaak szopka ale 1000zl w kopercie dla smarka to nie jest szopka. Przecież to fajne atrakcje dla maluchów a w tym pustym ogródku co niby dzieci miałyby robić? Jeszcze pół biedy jak przyjęcie się kończy po deserze ale te komunie się ciągną jak flaki z olejem do wieczora a dla dzieci to żadna atrakcja.

Gość gość
Super autorko Myślę że to dobra cena jak za takie atrakcje. Fajny pomysł mi poddałaś. Ja robie małe przyjęcie w domu i mam ogródek. Będą dzieci w wieku przedszkolnym więc też załatwię clowna animatora z bańkami. Mamy u nas w mieście takiego dość znanego. Ludzie chwalą a dzieci kochają. Dlaczego wcześniej na to nie wpadłam.

Gość gość
Za tego kucyka to masz w mordę, męczyć zwierzę, niech się bachory znęcają, a niby to cyrk czy komunia, j******a debilka z ciebie, karma wroci, oj wróci, masz jak w banku, Bóg widzi.

Gość gość
Odezwała się miłosierna chrzescijanka. Weź się zdecyduj. Bóg czy karma, bo to się wyklucza. Wiesz ty w ogóle debilko jak wygląda taka zamowiona zabawa z kucykiem? Jest opiekun lub instruktor jazdy konnej i pilnuje żeby zwierzęciu i dzieciom nic się nie stało. No weź logicznie pomyśl. Kto zostawiłby dzieci sam na sam z jednym z najcharekterniejszych koni? Co ty myślisz, że kucyki są słodkie i milusie bo są małe? To nawet nie trzeba się znać na koniach żeby wiedzieć, że nikt nie zrobi z kuca zabawki dla dzieci. No litości. Skąd się takie kretynki biorą?

Gość gość
Autorka dobrze myśli, toć obecne komunie to istny cyrk!!!

Gość gość
gość dziś To ten obiad musiał bardzo cienki być, skoro po nim był kolejny, i to jeszcze z przystawkami... :O

Gość gość
"kucyk przywiazany do palika dla zabawy dla dzieci" już był.

Gość gość
Obiad nie był cienki tylko ja tępa i się dałam wkręcić, że to tak się zamawia :)Bo jak u nas kościół o 9.30 i druga tura kościelna o 16:00 to babka z restauracji nam naopowiadała, że popadamy z głodu :D a ja łyknęłam jak pelikan. I te jedzenie jeszcze długo w zamrażarce mieliśmy, bo kto by tyle tego przejadł :D No, ale za głupotę się płaci.

Gość gość
I jeszcze dodam, że zamiast tej hałdy żarcia, już lepiej było konia wynając dla dzieci :D

Gość gość
22:06 O co ci chodzi? Po obiedzie były ciasta i desery, a potem przystawki. Tak się robi na dłuższych przyjęciach. Co ty z buszu wyszłaś? Przyjęcie było długie, bo miałam rodzinę z daleka i chcieliśmy posiedzieć razem. Nie było drugiego obiadu tylko kolacja. Trzeba być tępym żeby tego nie ogarnąć. 22:53 nie podszywaj się wsioku. Ja bym nigdy nie napisała "te jedzenie" No i jaka druga tura w kościele? Na majowe? Po chrzcie? We wrześniu w dodatku? Nawet ci się głąbie nie chciało wysilić żeby zrozumieć co czytasz.

Gość gość
Klaun na komunii hahaha weźcie sobie jeszcze błazna na chrzciny :D

Gość gość
Tyle to ja za wesele płcaiłam. Za komunię to za dużo

Gość gość
JA kupiłam voucher na lot w tunelu aerodynamicznym speedfly w Mirosławicach :D LEpsze to niż pieniądze, wiem, że młoda była wniebowzięta :)