Gość gość Napisano Maj 17, 2018 Jestem bez radna ! Mój ojciec jest alkoholikiem. Zawsze miał skłonności do picia , ale teraz to już masakra. Nie na widzę jego kolegów którzy przychodzą i namawiają go. Ostatnio zauważyłam , że wieczorami kiedy nikt nie widzi sam pije. Totalnie mnie to załamało. Nie wiem co mam robić. Czy mam z nim porozmawiać? Ale boje się poruszać tego tematu. Mam powiedzieć komuś o tym ? Kiedyś była sytułacja w której po pijaku na ubliżał mi. Kiedy wiedzę go czuję bezradność ! Tak to to jest cudownym ojcem. Zresztą sąsiedzi też to zauważyli i czasami miewam nie przyjemne docinki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 A MATKA GDZIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2018 Co na to matka twa /ile masz lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teppic No1 Napisano Maj 17, 2018 Ja ze swoją matką prawie nie rozmawiam przez takie harce, więc jeśli chcesz mieć go w życiu, porozmawiaj z nim czym prędzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia1milewska 0 Napisano Kwiecień 9, 2021 Ja proponuje wysłać tatę na poważną terapię. Moja siostra była w ośrodku Lewin w Wiśle i wróciła trzeźwa. To zmieniło nie tylko jej życie, ale też naszej rodziny, bo byliśmy w podobnej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach