Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nadal mogę karmić piersią?

Polecane posty

Gość gość

Około dwa miesiące temu mój syn przestał się najadać mlekiem z piersi więc zaczęłam karmić modyfikowanym. Chciałabym wiedzieć czy moje mleko w piersi jest jeszcze dobre? Czy mogę znowu przystawiać dziecko do piersi,?

Gość gość
Co za idiotka... Tak, twoje mleko się jeszcze nadaje. Jesteś matka i nie masz pojęcia o lajtacji. Poczytaj Hafiję tepa dzido

Gość gość
Tak, możesz nadal karmić. Nawet powinnaś. pozdrawiam.

Gość gość
Lepiej nie wchodź na tę stronę Hafiji, tam nienawidzą takich matek co dają mm bo nie wiedziały, że dzieci trzeba karmić cycem... Po cholerę ci to dziecko? Skad wiesz, że nie dojadalo? Byłaś u CDL? Pytalas położnej? Przystawiałaś 24h na dobę? Czytałaś Kwartalnik Laktacyjny? Kupowalas coś w aptece na pobudzenie laktacji?

Gość gość
dziś Co za idiotka... Tak, twoje mleko się jeszcze nadaje. Jesteś matka i nie masz pojęcia o lajtacji x No przecież lajtowo podeszła do lajtacji, czego chcesz :P

Gość gość
Literówka. Brzydzę się takimi matkami co nic nie wiedzą o najwazniejszej rzeczy, jaką matka może dac dziecku. Poczytaj Hafije autorko, dokrztałć się. Nie ma nic cenniejszego niz mleko matki, ono warunkuje na przyklad zdrowie i inteligencję.

Gość gość
Ktos inny tez powinien sie ,,dokrztalcic"..

Gość gość
Zrób jak uważasz :) Ale na pewno się nie przeterminowało ;)

Gość gość
Swieta hajfa

Gość gość
Tu jest jedna i ta sama dziewczyna która troluje. Poczytaj hajfe, dziecko potrzebuje tylko matki, facet musi pracować bo inaczej jest gejem. Jesteś już rozpoznawalna, mało kto się na to już nabiera, wiesz? :)

Gość gość
Hafija a nie hajfa

Gość gość
Bez znaczenia

Gość gość
Zawsze możesz próbować. Nie daj sobie wmówić, że Twoje dziecko będzie głupsze czy będzie dużo chorowało po mleku modyfikowanym. To są bzdury wyssane z palca. Tylko kobieta kobiecie może tak cisnąć jadem. Nie można normalnie odpowiedzieć tylko trzeba być wrednym!