Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brązowe plamienie oznacza ciąże?

Polecane posty

Gość gość

W trzecim dniu mojej ostatniej miesiączki, uprawiałam z chłopakiem petting, jednak nie jestem pewna czy mógł przenieść do pochwy prejakulat. Dwa tygodnie po tym zaczęłam odczuwać dziwne bóle brzucha, kłucie jajników i ciągniecie i wtedy zrobiłam test, który okazał sie negatywny, kilka dni temu zaczęły bolec mnie piersi oraz głowa. Terminy moich miesiączek różnią sie zwykle o kilka dni. Dzisisaj mija 28 dc, brzuch boli mnie jakbym zaraz miała dostać okresu, jednak jedyne co zauważyłam to jasnobrązowa plama na majtkach. Czy możliwe żebym była w ciąży czy to tylko zwiastun nadchodzącej miesiączki?

Gość gość
Tak, dokładnie.

Gość gość
Bravo girl :)

Gość gość
Na ciąże to nie wygląda. Po 2 tygodniach to pewnie miałaś owulację i stąd ból brzucha a teraz masz normalne objawy zbliżającej się miesiączki. Skoro nie chcecie mieć jeszcze/wcale dzieci to może nie bawcie się w coś po czym masz atak paniki. A seks tylko z zabezpieczeniem. Trzeba myśleć przed a nie po fakcie "a co jeśli jednak...itd."

Gość gość
czy to brązowe plamienie coś oznacza? proszę pomóżcie dziewczyny

Gość gość
hmm

Gość gość
Wycieraj dokladnie d**e po wysraniu sie.Z petingu nie zajdziesz, prędzej z całowania i robienia loda

Gość gość
Nie nie jestes w ciąży .Z petingu nie ma takiej możliwości.