Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypalił się

Polecane posty

Gość gość
Nie Ty tylko

Gość Panna od znajomego
Nie mogę dziś spać nie wiem dlaczego nie odpowiadaj sobie do tego żadnych historii

Gość gość
dziś mnie bys mogła obudzic i se poskakac wsp meza

Gość gość
Marcin Ty czubku, zamiast do kolegi napisać, albo zadzwonić, to piszesz na kafe do jakiś bzdusznych samic ludzkich...

Gość Panna od znajomego
Nie wyspalbys się do pracy

Gość gość
Może i bym się nie wyspał, ale ostatnie mam mnie kompletnie w d***e i podejrzewam, że to On tu te żale wylewa.

Gość gość
dziś ja nie pracuje :)

Gość gość
Nie masz się czym chwalić

Gość gość
dziś Co nie znaczy że nie zarabiam ;)

Gość Sanitas prawdziwa
Ale problem, myślałam, że co najmniej dom ci się wypalił. Poszukaj sobie innego faceta, tyle tego chodzi luzem.

Gość gość
Starał się, a gdy p*******ał parę razy to mu przeszło i teraz rozgląda się za nową zdobyczą.

Gość gość
Autorko. Tutaj, czyli na kafe widzę dla Ciebie szansę. To odpowiedz na postawione przez Ciebie pytanie w Twoim pierwszym wpisie :P

Gość gość
Też wypaliłem się. Poszukam następnej chętnej.

Gość gość
do Sanitas prawdziwa x No dla mnie w tej chwili jest to problem i być może dla ciebie śmieszny ale dla mnie w tej chwili nie śmieszny. Kiedyś też pewnie będę się z tego śmiała ale na razie nie mogę bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i jest to cięzkie do strawienia /autorka Ps. Nie mogłam znaleźc swojego wątku przez te badziewia których ktoś tu nawstawiał. Jest tu jakas administracja żeby zrobiła z tym porządek? Co za dekle :-(

Gość gość
dlatego właśnie długo zwleka się z seksem, żeby odsiać tych, którym tylko na tym zależy. Ty trochę zwlekałaś, ale jak widać, za mało. Jakby taki z rok musiał poczekać, to przynajmniej pewność, że faktycznie na Tobie mu zależy, a nie tylko na jednym. x PS. Facet mógł też się przestraszyć zaangażowania (zaczęło się robić poważnie po seksie). Może był zraniony? x może separacja to mit i tak naprawdę chciał tylko się zabawić i dowartościować

Gość gość
15.25 też tak myślę, może normalnie z zona sypiaja i w ogole ale sciemnial ze są w separacji żeby zwabić autorkę. Zawsze to lepiej brzmi i daje nadzieje ze sie wkrótce rozwioda...a on pewnie chciał tylko ja puknac na boku.

Istnieje inna możliwość: ogólnie przemęczenie związkami z kobietami. Żona dała mu popalić a autorka podczas któregoś ze spotakań zaczęła manifestować cechy, których nie trawił u żonki. I odwidziało mu się. Pod tym względem wielu mężczyzn jest wypalonych. Każda kobieta twierdzi, że jest inna, ale 95% jest taka sama...

Gość gość
Ja już sama nie wiem co mam o tym myśleć, może i ta separacja to kit może i ja mam jakieś cechy które miała i jego żona i tak dalej ale faktem jest że po 1 dziś tutaj tylko same spamy, że aż nie chce się nic pisać a po drugie jak na razie ani ja ani on nie piszemy do siebie i poczekam co będzie dalej, Taka przerwa to nie nowośc bo bywało juz że nie pisaliśmy ze sobą nawet 3 dni więc poczekam, bo chce z nim jakos "zagrać". Nie wiem jeszcze jak ale chcę bo mnie to wkurzyło. Ale co do waszych wpisów to jak zwykle bardzo dziękuję i wszystkie mają dla mnie znaczenie /autorka

Gość gość
18.59 tak samo faceci, 95% z nich są tacy sami ale lubią nawijac makaron na uszy kobietom mowiac: ,,ja jestem inny,/ nie wrzucaj wszystkich do jednego worka,/ wieem bo mam TAKICH kolegów (sugestia ze on TAKI nie jest :D)" i tego typu teksty żeby zachęcić do siebie kobietę, zaciągnąć do łóżka itd. A z czasem okazuje się ze i tak jest kłamca, kobieciarzem jak wszyscy inni.

Mocno przeceniasz wartość cipki. Takie podrywanie to czasochłonne jest. Marnować czas na podchody dla samego seksu? Chyba tylko wśród bezrobotnych bez ambicji albo disco-buców pracujących jako trenerzy na siłowni. 00 A Jeśli mężczyzna odchodzi od kobiety zaraz po seksie znaczy że nie miała nic więcej do zaoferowania (no i seks sam w sobie był słaby). Kobieta przyciąga urodą a zatrzymuje osobowością. Widać to drugie w wielu przypadkach (Twoim?) kuleje...

Gość Ruddaa
Tjaaa dupka a nie separacja. Miał na to papier?typowe zagrania. Zabawie się na boku i potulnie wrócił do żonki :/