Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Versi11

Samsung Galaxy S9 vs. Huawei P20

Polecane posty

Gość Versi11

Witajcie, zbliżam się do zakupu telefonu i myslę nad dwoma modeliami, może mógłby mi ktoś doradzić, a mianowicie interesuje mnie Samsung Galaxy S9 lub Huawei P20. Moglibyście przedstawić za jak i przeciw dla obu tych telefonów :)? Z góry dzięki

Gość STOLECh
A więc tak: Samsung na + wyświetlacz, Huawei na + aparat, to takie myślę 2 kluczowe rzeczy które telefony mają

Gość elka1989
A po co Ci taki drogi telefon, skoro nawet nie wiesz jakie funkcje maja?

Gość jen0
Zainteresuj się Xiaomi, konkurencyjne ceny ;)

Gość gość
dla mnie osobiście huawei P20. Nie przepadam za samsungami. Dodam jeszcze, żebyś nie brał telefonu u żadnego operatora ponieważ z perspektywy czasu się nie opłaca bo przepłacisz za raty, ja tak zrobiłam i przepłaciłam z kilka stówek... teraz wgl nie mam abonamentu i jestem na karcie prepaid w mobile vikings. i jestem mega zadowolona. Co do telefonów jeszcze, to jak myślisz zeby kupić na raty to na allegro są teraz 0%. Brałam kilka rzeczy już tak i byłam całkiem zadowolona :)

Gość mongolskikolor
Zdecydowanie samsung galaxy s9. Ma świetny wyświetlacz i jest to najlepszy telefon jaki miałem. Dodatkowo świetnie robi zdjęcia. Jedynym minusem jest cena ale za wsze można znaleźć fajną ofertę w play. https://www.play.pl/telefony/samsung/samsung-galaxy-s9/

Gość Samsu
Ja wole samsungi