Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakiś temat, który Waszym zdaniem nie jest prowokacją?

Polecane posty

Gość gość

J w

Gość gość
Tematy o upokarzaniu kochanki męża to czysta prawda, reszta to marne prowo :classic_cool:

Gość gość
Ja lubię tematy typu szwagierka/bratowa krytykuje to, jak karmię dziecko, a sama swojemu daje parówki i danonki.

Gość gość
Myślę, że z 8 na 10, to prowokacje :)

Gość gość
Mnie też się wydaje , że 8/10, bo jak nie , to ja chyba żyję w jakimś innym świecie.

Gość gość
Te o temperaturach, termometrach, pieluszkach itp ... myśle ze to nie są prowa

Gość gość
Ja pisałam kilka razy w ważnym dla mnie sprawach a stwierdziliscie że to prowo! Więcej już nie piszę.

Gość gość
Na każdy mój temat, a siedzę tu wiele wiele lat, zakladalam wiele tematów, od problemów z mężem, po teściowa, aż do pomocy przy doborze czegos lub wyjscia z jakiejś sytuacji, a za kazdym, za.kazdym piepszonym razem pisalyscie ze to prowo, tak mnie to wkurza, ja nie wiem jaką macie definicję słowa prowo, bo ja zawsze opisywałam prawdę, by poznać zdanie innych, by ktoś z boku ocenil sytuację. OcZywiście za kazdym razem ktoś do mnie skakal z ryjem a nawet raz pożyczono mi wszystkiego najgorszego

Gość gość moze przyszla mamusia
Ja raz napisałam kilka postów i nazwali mnie trollem;< Ale nie zniechęcam się!

Gość gość
dziś Te o temperaturach, termometrach, pieluszkach itp ... myśle ze to nie są prowa x Bo to już najczęściej reklamy :)

Gość gość
Ja czasem nie wierze, że tu nie siedzi 90% trolli wszelakich. Cokolwiek czlowiek nie napisze to jest jechany. Napisałam kiedyś, że mialam cesarke z powodu niewspolmiernosci matczyno- płodowej to mnie zjechano, że kobiety z takimi biodrami to pomylka natury i egoizmem jest przekazywac wadliwy gen dalej. To może zabrońmy też miec dzieci krotkowidzom, astmatykom i alergikom?

Gość gość
Przecież tu nikt nie pisze prowokacji, to jest tak jak w więzienie, kogo nie spytasz to każdy siedzi za niewinność.

Gość gość
prowo 2/10

Gość gość
gość moze przyszla mamusia wczoraj Ja raz napisałam kilka postów i nazwali mnie trollem;< Ale nie zniechęcam się! x Powiedz proszę czy ty trolujesz od paru lat? Czy teraz zaczęłaś się podszywać a wcześniej to serio pisała jakaś nawiedzona kobietka :(

Gość gość
Oczywiście,że to od niedawna troll , wystarczy spojrzeć na parę wpisów tej ,która co m-c zakłada temat, nawet po pisowni można poznać. I tak z trzy latka schodzi tej niedoszłej mamuśki,ktora zakłada temat i znika.