Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieśmiały koleżka wyzywa kobiety od k***w

Polecane posty

Gość gość

Nieśmiały koleżka wyzywa kobiety od k***w

Gość gość
niesmialy kolezka dziś Chciałem uciąć plotki ale bawcie się dalej... Kurfy i śmiecie... Bla bla bla

Gość gość
Laska Nieśmiałego. Ten sam poziom. gość dziś Skromna zajmij sie żonatymi a od Nieśmiałego won wywłoczko !;;;!!! gość dziś Oko paskudne. Niestety ale brzydkie. Jestem pewien ze cala reszta tez nieciekawa oczko.gif gość dziś Wczoraj chciała żeby faceci kutachy wklejalismiech.gif No co za d***** zdesperowanasmiech.gif

Gość gość
gość dziś Skromna Ja bierz sie za akordeona bo żona mu nie dajeusmiech.gif tania k***osmiech.gif gość dziś Skromna ja po paranoiku widmoku tfu rzyg na ciebie wywłoko lapka.gif gość dziś jaki desperat będzie ją walił po widmoku starą k***esmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif

Gość gość
Skromna Ja dziś hahahaha, Koleżanko przeczytaj ze zrozumieniem bez emocji to co pisałam, wróć i przeproś cool.gif powodzonka Wam życzę Nieśmiały oczko.gif zazdrość to zdrowy odruch ze strony Twojej Kobiety usmiech.gif Ja skromna ? gość dziś Skromna Ja łapy precz od Nieśmiałego!!! Zapamiętaj tania dzifko!!!! Czep sie żonatego Akordeona lapka.gif

Gość gość
warci siebie:D