Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kotka nie wraca

Polecane posty

Gość gość

Cześć, podejrzewam, ze były już takie pytania ale zadam.. mam od roku kotkę, zawsze siedziała w domu, bądź na podwórku, zawsze gdy wychodziła poza teren posesji, gdy ją wolałam zawsze przychodziła.. nigdy nie wychodziła na kilka dni nieobecności.. 2 miesiące temu ją wysterylizowałam. Jednak od 8 dni nie ma jej w domu, wyszła jak co popołudnie i nie wróciła.. co mam robić? Już wszędzie szukałam, pytałam sąsiadów, nawet znajomych z okolicznych wiosek i nic, jakby zapadła się pod ziemie.. strasznie za nią tęsknie i brakuje mi jej.. czy kotki po tak długim czasie wracają? Tym bardziej, że była wysterylizowana..

Gość kobieta po trzydziestce
A masz w okolicy jakieś schronisko? Może w pierwszej kolejności tam poszukaj. Może zamknął ją ktoś przypadkowo gdzieś w komórce czy w innej stodole? Też warto sprawdzić. Kotki wysterylizowane raczej trzymają się blisko domu. Jeśli nic złego jej się nie stało ...

Gość gość
Nie mam w pobliżu żadnego schroniska.. sąsiadów pytali i nic, nawet sama zerkałam czy czasami nie kłamią.. wszystkie zakamarki sprawdziłam nawet gdyby jej się coś stało to byłaby w pobliżu a tu nic

Gość gość
Rozwieś ogłoszenia z jej zdjęciem, odwiedź wszystkich weterynarzy w okolicy, najbliższe schronisko, TOZ - wszędzie zostaw jej zdjecie i namiary na siebie. Daj ogłoszenie na fb w twoim mieście. Tyle możesz zrobić a potem czekać. Koty niekiedy wychodzą na kilka dni, nawet takie które tego wcześniej nie robiły, zdarzają się cuda, że i po kilku tygodniach wracają.

Gość gość
wiem że trudno kotu zabronić być kotem. Pojdzie w cholere i tyle go widziałaś Nie ma więc się co do kota przyzwyczajać. Mój też niby zawsze wracał jak go na noc wypuściłam. Wołałam go Sylwester i zawsze wracał bo trzymał się koło domu Raz nie wrócił I czekam tak sobie 5 lat

Gość gość
Dałam informacje na fb, wszędzie.. to był specyficzny kot, wyglądał inaczej niż wszystkie wiec da się ją zauważyć