Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ona mnie tym podnieca!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem, czy wy Dziewczyny tak potraficie, bo inne, przedtem, nigdy mi tak nie umiały zrobić. Po prostu, bez słowa, staje przede mną i zaczyna mi patrzeć w oczy z bezwstydnym uśmiechem. Ale JAK bezwstydnym, wyuzdanym! To w głowie się nie mieści, a fiut błyskawicznie nie mieści mi się w majtkach. Nigdy przedtem nawet nie myślałem, że coś takiego jest możliwe.

Gość gość
gość dziś podniecenie rodzi się u faceta w głowie , nie raz jest tak że kobieta jest bardzo pięknych kształtów a facetowi nie stanie tylko ona musi mu go poruszać rękoma lub ustami , objawy tego typu rzeczy to schorzenia na tle seksualnym i fobie , że nie sprosta że ma małego i jego zdanie zawsze się liczy nie posłucha taki facet co ma komplesy że jest inaczej to już siedzi u niego w psychice

Gość Do gość 12 29
Przecież pisałem, że INNE tak nie potrafiły, a Ta TAK. Ja ciągle jestem ten sam, ciągle jedna i ta sama psychika, a tylko ta jedna Dziewczyna i jej super bezwstydny, wyuzdany "atomowo-podniecający" uśmiech jest jedyny, niepowtarzalny! A może Inne potrafią także? Pytam Panie i Panów. Ja poznałem intymnie chyba mniej niż 10 Pań, a świat jest przecież Wielki, pełen niespodzianek.

Gość RefleksSzachisty
Z opóźnieniem dotarło do mnie, że Panie za Chiny nie przyznały by się, że także dysponują tak obezwładniającym bezwstydnym uśmiechem.

Gość gość
A jak leje mi na twarz to poezja...

Gość gość
Niczego że smarkami, moczem i kałem nie uważam za seks