Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osadeki

czy można pokochać kobietę zarażoną HPV lub HIV

Polecane posty

Gość Osadeki

czy też może lepiej się trzymać od zaraźliwej z daleka ? Bo coraz więcej kobiet jest zaraźliwa teraz.

Gość gość
Zarazone kobiety sa rowiazle dlatego maja choroby

Miłość na również komponent praktyczny (co najlepiej widać u kobiet (seks, władza, pieniądze etc) ale i u mężczyzn (seks :p). Jeśli nie jest spełniony uczucie szybko zwiędnie.

Gość gość
HPV można złapania basenie!

Gość gość
Nie rozumiem tej całej afery wokół HPV. Przecież ma to wiele osób a zarazić się można m. innymi w sposób, jak ktoś wyżej napisał. I żadne to porównania do HIV, bo to dwie różne sprawy . A pokochać można każdego człowieka i w ogóle co za gimbaza wymyśla takie tematy ??

Gość gość
Temat jest glupio sformulowany, ale wtrace swoje trzy grosze i powiem, ze kobieta moze zarazic sie HIV od swojego niewiernego, klamliwego meza i nawet nie wiedziec ze jest zarazona. Moze byc nosicielka bedac wierna cale zycie jednemu mezczyznie i dlatego nie nalezy pietnowac nosicielek wirusa HIV. Wszystkie osoby aktywne seksualnie, nie pominalwszy osob pozostajacych w dlugoletnich zwiazkach, powinny dwa razy do roku poddawac sie rutynowym badaniom na obecnosc przeciwcial HIV.

Gość gość
Biale kobiety to zbiorowisko robactwa i chorob! Biale qrwiska

Gość gość
Bo mężczyźni przenoszą HPV a kobiety chorują. Fakt, że coraz więcej zakażeń wynika z rozwiazlego trybu życia facetów. Ci wolni bzykają na lewo i prawo, a żonaci zdradzają. Potem kobieta myśli, jak to możliwe, miałam tylko jednego czy dwóch partnerów w życiu i jestem chora. Albo myśli, od 15 lat mam jednego męża, a jestem chora. A to wina męża bo ja zdradza z kim popadnie. Najlepiej od nowego faceta żądać zrobienia badań zanim się z nim pójdzie do łóżka, aby syfa jakiego nie złapać.

Gość gość
Prawda jest taka, że 80% mężczyzn, którzy mieli więcej niż jedna partnerkę jest nosicielami wirusa HPV - nawet o tym nie wiedząc. Faceci- zwłaszcza ci z "dużym przebiegiem"- badajcie się !!!

Gość gość
Dlatego ja boję się iść z jakimś do łóżka. Miałam w życiu tylko 1 go partnera, jestem zdrowa, badam się regularnie. Następnego chyba poproszę o zbadanie się. Nie chcę zostać zarażona.

Gość gość
gość dziś - niestety czasy są takie, ze trzeba uważać.

Już to widzę jak cała populacja placi 2 razy na pół roku po 300 po to by się sprawdzić na obecność HPV w laboratorium genetycznym.