Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rumcajsek

Pierwsze koty za płoty.

Polecane posty

Gość Rumcajsek

Witam Panie, szukam porady. Mam 28 lat i przyznam szczerze jestem prawiczkiem. Nie mam zbytnio czasu na randkowanie, a chciałbym nauczyć się ciężkiej sztuki dawania Kobietą przyjemności. Stąd wychodzi pytanie, czy wiedzą może Panie jak znaleźć, co więcej, gdzie znaleźć jakąś seks-przyjaciółkę? Pozdrawiam.

Gość Rumcajsek
Tzn. ? Są może jakieś definiowane miejsca, albo coś w tym stylu ?

Gość gość
zbiornik i datazone

Gość gość
sorki, miało być: datezone

Gość Rumcajsek
A to działa ? Bo o ile się nie mylę to te strony są nieco g... warte. Wiadomo jak nie zapłacisz kasy to masz milion par, jak już dasz się naciągnąć to okazuje się, iż to boty wysyłały wiadomości. Moje pytanie brzmi: czy te strony faktycznie działają ? P.S. Dziękuję Pani Skromna Ja za zauważenie błędu. Tak ma być "Kobietom". Moja wina. Przepraszam.

Gość wiedza666
Cóż. ;) Stosowanie odstępu przed znakiem zapytania świadczy o głębokich kompleksach z dzieciństwa, niepewności co do swojego działania i niespełnionym pragnieniu akceptacji. Zgadzasz się z tym czy nie?

Gość gość
Rumcajsek dziś - znam trochę ludzi z tego portalu więc to żadne boty. Wiadomo, że trzeba zrobić sobie selekcje i częśc ludzi jest tylko na tym portalu by się pokazać a nie by się spotykać. analogicznie do zwykłego poznawania ludzi - nie wszyscy wskakują do przysłowiowego łóżka na pierwszym spotkaniu a niektórzy w ogóle tego nie zrobią.

Dziękuję Pani Skromna Ja za zauważenie błędu. Tak ma być "Kobietom". Moja wina. Przepraszam. x Drobiazg :classic_cool:

Gość gość
Jeszcze mam jedno pytanie a propos tych podanych stron. Orientuje się może ktoś, czy opcja płatna jest tam niezbędna, tzn. nie da się porozmawiać sensownie bez wykupu opcji premium?