Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakby zalali nas muzułmańscy imigranci mężczyźni mieli by w Polsce lepiej....

Polecane posty

Gość gość

Byłem przeciwnikiem imigrantów, ale teraz sobie myślę, że kultura arabska, muzułmańska pokazuje wyraźnie, że mężczyzna ma większe potrzeby seksualne, potrzebuje mieć więcej niż jedną kobietę. Podoba mi się to.Żona od gotowania, żona od prania, żona od masowania pleców, a przy okazji każda z nich jest kochanką. Nasi bracia z połudnowego wschodu jak nikt ogarnęli temat.

Gość Hengist
A pomyślałeś "geniuszu" o tym, że żeby 1 mężczyzna miał 4 żony, 3 kolejnych facetów musi być bez ani jednej. I o tym, że do nas ciągną właśnie ci, dla których kobiet nie starczyło?

Gość gość
Hengist dziś jaki kretyn, przeciez wiadomo, ze musisz miec kase, ja zarabiac prawie 20 000zł miesiecznie, mógłbym miec 3-4 żony, a ty biedaku ani jednej.

Poligamia pojawia się w Biblii, no ale wtedy ludzie dzielili się na panów i niewolników, królów i parobków...

Gość gość
mi też się podoba. Oddzielne od innych żon mieszkanie, leżeć, pachnieć, czasem coś miłego mężowi powiedzieć, seks raz na czas. Mogę być tą od gotowania.

Skąd ta pewność, ile ja zarabiam? Tłuku. Zarabiasz 20 tys miesięcznie i piszesz pierdy na kafe. Śmiech.... Po prostu stan w którym 1 ma 4 żony, a 3 kolejnych nie ma ani jednej doprowadziłoby do napięć społecznych. Afgańczyki dymają małych chłopców, bo nie starcza im kobiet... Poza tym każdej za kasę nie kupisz. Zapewniam cię :D

Gość gość
weź no mały doczytaj, wszystko fajnie jeśli ciebie stać, a ciebie nie stać- z kieszonkowego od matki mozesz se chomika utrzymać a i to ledwo ledwo. Muzułmanin może mieć kilka zon, ale pierwsza zona w kontrakcie ślubnym może zastrzec ze sobie tego nie zyczy i po sprawie- złamanie zakazu za zycia tej żony grozi fatwą. Każda z żon musi mieć zapewnioną prywatność i mieszkać oddzielnie - każdej trzeba zatem dać dom lub mieszkanie. Jak kupujesz prezenty to każdej tak samo dużo i tak samo drogo. Jeśli faceta na to nie stać to też nie może mieć kilku zon- też fatwa. I do tego musi wtedy dać żonie rozwód i wypłacić jej bardzo duże odszkodowanie. Tak samo jakby którąś z żon traktował gorzej niz inne. Niestety chłopcze , nie stać ciebie, nawet w krajach arabskich mało kto ma kilka zon - właśnie z tych powodów

Gość gość
gość dziś le Ty wiesz, żeś jest niewierny już z samej racji pochodzenia? Że po samej bladej facjacie byłbyś już podkategorią człowieka? Że muzułmanie szybko sprowadziliby cie do parteru i skończyłyby się zarobki? ...Używasz czasem rozumu? Swoją drogą, mam biznesik międzynarodowy i kasuję ok. 50tys miesięcznie, a jestem kobietą. Także nie masz się czym szczycić. Jak widać pieniądze nie dały ci obycia, rozumu i wartości ludzkich :)

Gość gość
10:30 Już myślałem, że będę musiał klepać w klawę, ale ktoś mnie wyręczył. Wielkie dzięki, miło, że znajdzie się jeszcze człowiek, który posiada wiedzę :)

10:32 - dla muslimów, pochodzenie etniczne nie ma znaczenia

Gość gość
10.35 dzięki, pozdrawiam

Gość gość
Hengist dziś A co za problem dziś zarabiać 20 tyś zł? Sam zarabiam sporo, nawet nie pracując na etacie. Nie chce się chwalić, bo uważam ,że i tak jest kiepski ,ale wyciągam kilkanaście tyś zł miesięcznie bez problemu. Zainteresuj sie giełdą, kryptowalutami, afilicją, pp, mieszkania w kredycie na wynajem itd. Sorry, za off, ale ludzie myślłą, że 20tys zl to dużo. Rozejrzyj się, teraz 20latkowie jeżdzą autami za 100 000zł, noszą ciuchy z domów modowych, pewnie według ciebie dali im rodzice... Co za baran

Książę w pałacu, szykujący się do kupna haremu... Tego jeszcze nie grali...

Gość gość
gość dziś dobry wynik, ja się dorobiłem 800 000zł w kilka miesięcy przy tym skoku na kryptowalutach, obecnie też wyciągam jakieś 50-70 tys zł. Najgorzej to nie zgłupieć od pieniędzy i rozsądnie poinwestować :)

Gość gość
Autor wątku bajki opowiada. Teoretycznie niby mogą mieć te 4 żony, ale prawie każdy ma jedną, więcej nie byłby w stanie utrzymać. I z większą ilością wytrzymać, te ich kobiety to wbrew pozorom wcale nie są takie uległe i pokorne, w domu podobno to straszne cholery.

Gość gość
Prawda z tymi żonami, temat nie jest prosty. Ale co innego tam mi się podoba. W muzułmańskiej kulturze można zdradzać żonę np. z niewierną chrześcijanką.

Gość gość
W islamie ojcowie.maja w koncu jakies prawa. Mozna dowoli g****ic kobiety. Tam nie ma prawictwa.

Gość gość
A po co zona? Mozna miec niewolnice seksualna i z nia sie roochac