Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do majacych ogrzewanie gazowe, ile srednio placiliscie

Polecane posty

Gość gość

miesiecznie w zimowych miesiacach + ile macie m2.

Gość gość
180 metrów od 15 września do 15 kwietnia ok 4000 razem z podgrzewaniem wody do mycia.

Gość gość
czyli srednio 600zl msc

Gość gość
Mnie utrzymanie domu też 180 metrów kosztuje 8000 rocznie. I jest w tym wszystko gaz, prąd, woda, śmieci, podatek. Za mieszkanie 56 m, w dobrej dzielnicy Warszawy, placilam 1050 miesięcznie

Gość gość
Średnio 800 zl na 2 miesiące. Mieszkanie 80m2

Gość Gerga
Ogrzewanie gazowe i tak jest teraz najwygodniejszym i najlepszym rozwiązanie. A co przyniesie czas, to się okaże. Ja szczerze mówiąc nie wiem, jak to się tam u nas kwotowo przedstawia, bo mąż się tym zajmuje. Wiem tylko, że już na samym początku musieliśmy korzystać z serwisu pieców gazowych https://www.junkers.pl Okazało się, że piec był wadliwy. Jakaś partia takich pieców została wypuszczona z fabryki. Na szczęście wszystko się udało sprawnie załatwić.

Gość gość
ja mam piecyk gazowy z de dietrich w mieszkaniu 67m2 i jest znośnie, porównywalnie do węgla i jest zdecydowanie wygodniej :)

Węgiel to już w ogóle najgorsze rozwiązanie gość 2018.07.17 , więc dobrze, że chociaż na gazowe przeszedłeś

Gość gość
Mieszkanie 48m2. Woda i ogrzewanie. Co 2 miesiac 300zl plus doplata 1400zl. Czyli 6×300 plus 1400 rowna sie 3200 za caly rok. W koncu przekroczylismy prognoze to nas przeniesli do spisywania licznikow co 2 miesiac bez prognozy. W zime placilismy co miesiax 600-800zl a teraz w lato 200. Gazu wykorzystane 70zl a oplata zmienna i stala taka droga. Mam w PGNiG

Gość gość
dom o powierzchni ok. 130 metrów plus piwnica i korytarz, za sezon łacznie 5 tysięcy około, tyle ze i tak grzałam do 17 stopni, masakra, dom nieocieplony, połowa okien nowa

Gość gość
Za dom 200 m2 płaciliśmy 1700 zł/m-c. Zmieniliśmy piec, przeszliśmy na drewno, teraz cały sezon grzewczy kosztuje nas 3000 zł.