Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bawi mnie to, że kobiety wierzą w wierność swoich ukochanych misiów.

Polecane posty

Gość gość
A ja jestem wolną, atrakcyjną 27-letnią kobietą która nic nikomu nie przysięgała. Mogę sobie wybierać i przebierać w facetach. Jak któryś mi się spodoba, to nie interesuje mnie, czy jest wolny, czy żonaty. Ja biorę to co mi się podoba, a to on ma na sumieniu jakieś porzekadła i przysięganie jakiejś wierności. Trzeba się w życiu ustawić w przeciwieństwie do moich rówieśnic, które już wdepnęły w to małżeńskie gowno i taka jak ja w każdej chwili ma prawo im to odebrać x Buhaha na ciebie stara, brzydka panno to żaden nie chce nawet splunąć i każdy się tylko z ciebie śmieje :D

Gość gość
Ja to wiem. Pisze jako kobieta. Najgorsze, ze pracuje wyłacznie z samymi facetami, jestem jedyna kobieta w firmie. I ja już nie jestem dla nich kobietą , jestem kumplem, chodzimy na piwo i słyszę te opowieści non stop. Jak dobrze ze sie zawczasu rozwiodłam i na pewno żaden związek emocjonalny mnie nie interesuje. Wole pójsc do teatru, tu i tam przedstawienie, z tym , że w teatrze wyższy poziom.

Gość gość
11:18 Dla was każda kobieta która ma inne zdanie niż większość społeczeństwa jest z automatu brzydalem i stara panna. W ten sposób się pocieszacie?

Gość gość
dziś no ale jak uprawiasz z nimi seks to lepsza nie jestes

Gość gość
Ja już nigdy nie zaufam chyba żadnemu facetowi. Ostatnio to mi matka powiedziała o moim nie żyjącym już ojcu od kilku lat, że święty to on też nie był, chociaż ja zawsze żyłam w przeświadczeniu, że to ideał, taki facet starej daty z zasadami. Mogła mi tego nie mówić.

Gość gość
11:18 na której wsi 27 lat to juz stara panna? Swojemu staremu byś tak nie powiedziała, tylko się pewnie cieszyłaś, że w tym albo i późniejszym wieku cie brał

Gość gość
11:21 ja sobie uprawiam seks z kim chce, a ty skazana na jednego i tego samego męża który moze nawet wkrótce twój nie będzie hahaha

Gość gość
11:18 na której wsi 27 lat to juz stara panna? x Na twojej dlatego od rana siedzisz na kafe bo się wszyscy wokół z ciebie śmieją :D x Swojemu staremu byś tak nie powiedziała, tylko się pewnie cieszyłaś, że w tym albo i późniejszym wieku cie brał x Jak na ciebie stara raszplo żaden nie spojrzał do 27 lat to jeszcze nie znaczy że każda tak miła czy ma. Jesteś brzydka i głupia dlatego taka samotna :D

Gość gość
wsiuro zakuta, ty masz jednego chlopa, a na mnie wiecej spojrzalo niż przez cale twoje nędzne życie :D

Gość gość
Wiesz ile kobiet korzysta z dobrodziejstw facetów nie chwaląc się przy tym na prawo i lewo? Skąd się biorą takie baby? :D idź wrzuć zdjęcie na fejsa ze swoim januszkiem i dzieciorem. W końcu dziś niedziela i grylem się czeba pochwalić nad jeziorem.

Gość gość
11:21 ja sobie uprawiam seks z kim chce, a ty skazana na jednego i tego samego męża który moze nawet wkrótce twój nie będzie hahaha xxx A który facet by ruszył taką pokrakę? :D Znów marzysz o cudzym mężu? Zapomnij, nasrać by na ciebie żaden nie chciał, a seks to uprawiasz z rozklekotanym wibratorem hahaha

Gość gość
Już wszystko jasne. Wariatka kafe w akcji. (B

Gość gość
wsiuro zakuta, ty masz jednego chlopa, a na mnie wiecej spojrzalo niż przez cale twoje nędzne życie x Buhaha zakuta wsiuro przecież z twoje wiochy wszystkie chłopy zwiały bo ich straszyłaś swoim szpetnym ryjem :D

Gość gość
Dajcie spokoj temat zalozyla neofeminazistka i mizoandryczka ktora zolc nienawisci zalewa

Gość gość
Taka inteligentna i spelniona w zyciu rodzinnym a nawet przezwiska nie umie wymyśleć, tylko po kimś powtarza buahaha :D a wibrator to tobie się zepsuł bo starego nie pociągasz albo wraca po nocce styrany :D

Gość gość
A co ty tam mozesz wiedzieć o tym kto kogo zdradza.

Gość gość
Jesteście tu dla nas tylko do seksu wirtualnego i flirtu drogie panie. Nikt was tu poważnie nie traktuje. Wystarczy tylko zapytać misia czy rzuci wszystko i będzie z wami by to sprawdzić.

Gość gość
Jakieś poronione podejście. Kobieta w średnim wieku, widząc na ulicy dziewczynę 25 letnią lub pare lat starszą, najprędzej pomyśli sobie: O jaka młoda dziewczyna, jeszcze wszystko przed nią. A tylko na kafeterii jakieś sucze wylewają jad, ze 27 to stara panna i do grobu. Sama miała dzieci w czasie gdy inne studiowaly i się bawiły, to gdzieś musi wylać swoj jad. Tfuuuuu

Gość gość
Tez do takich nalezalam,ale jako ostatnia dowiedzialam sie,ze moja przyjaciolka od dawna sypia z moim chlopem.Juz wiecej nie chce sie pisac,bo sie tylko wnerwilam.

miś to jest ogólnie słaby typ faceta. ponieważ jak wiadomo miś jest pod stałą opieką małżonki, a jeśli miś zdradza, to tylko dlatego, że to zła kobieta była i misia pokusiła. miś sam z siebie nie zdradziłby nigdy! chociaż ogólnie uważa, że jest boski, bo kiedyś nawet pani Janina z sekretariatu jego firmy misiowi kolanko odsłoniła, żeby go poderwać, hehe. wprawdzie pani Janina w zasadzie chciała mu pokazać jakie ma żylaki od tej ciężkiej pracy, ale miś wysnuł wniosek, że dojrzałe na niego lecą. młode też, bo jak ostatnio do firmy przyszła młoda stażystka Andżela, taka z dekoltem do pępka i mini do bioder - czyli wyraźnie ambitna dziewczyna, nastawiona na robienie kariery, to ona misia za każdym razem gdy wchodził podrywała, gdyż pochylając się nad biurkiem ukazywała misiowi biust :classic_cool: X tak więc po 3 piwach w knajpie misio kumplom opowiada, że w zasadzie u niego w pracy nie ma kobiety, która by na niego nie leciała, natomiast po 5 browarze jego koledzy dzwonią do żony misia, żeby ona - Grażyna, już po niego przyjechała, bo misio znowu zarył głową w stolik i nie da się go ocucić :classic_cool: X no i tak to jest z misiami, niestety nie miałam przyjemności nigdy z żadnym misiem być. tak, wiem, dużo straciłam :P

Gość gość
DlAtego nie mam faceta, uwierzcie mi ze duzo facetów zdradza nawet jak udają idealnych mężów. Jak mozna dawać d**y mezowi ktory zdradza was xd przynajmniej kochanki mają seks i nie deklarują wiernoscu.

Gość gość
Ja tam nikomu nie ufam, nawet samej sobie nie do końca :-) dziś jestem z mężem szczęśliwa, jutro się okaże :-)

Gość gość
gość dziś Każda kobiety jest pewna, że co jak co, ale jej Miś jej nie zdradza na pewno przecież się kochacie, a on jest taki dobry, z zasadami wartościami. x Autorze, ale z facetami jest tak samo. Zdecydowana większość jest na 100% pewna, że co jak co, ale jego Malutka go nie zdradza na pewno. Bo przecież wziął sobie za żonę skromną kobietkę, a nie rozwrzeszczaną, roszczeniową ździrkę z tipsami i w białych kozaczkach, bo przecież zawsze go czule wita jak wraca z pracy do domu, bo zawsze ugotuje, wypierze, uprasuje, bo z taką troską się ich wspólnymi dziećmi zajmuje :-) Tylko później okazuje się, że taka szara, niewinna myszka, gdy mąż tyra na dom, a potomstwo w szkole, to pruje się w hotelach, albo gdzieś w lesie w samochodzie, z kumplem z pracy, albo dawną szkolną miłością czy innym zapoznanym gdzieś gachem. Utarło się, że procentowo to faceci w wiele większej przewadze zdradzają. To jest bujda na resorach. Faceci procentowo w większej przewadze zdradzając WPADAJĄ. M.in. właśnie dlatego, że gadają kumplom przy piwie, że stukają jakąś pannę na boku :D Kobiety są milion razy bardziej dyskretniejsze pod tym względem. Niejedna mająca romans, albo przygodę na egzotycznych wakacjach, nawet słówkiem o tym nie piśnie swojej najlepszej przyjaciółce. Nie chce mi się tutaj opisywać przykładów z życia, ale drodzy panowie, dokładniej przyjrzyjcie się waszym ukochanym skromnym Skarbeńkom, bo w niejednym przypadku może okazać się, że ta cicha, kochana, szara myszka to tak naprawdę kawał niezłego curwiska 🖐️

Gość gość
To moja chyba taka jest. Ale dopóki sprząta, pierze , gotuje niech zdradza. Ja ja też zdradzam a przynajmniej gosposie mam darmową.

Gość gość
Ojej jaki bulwers z rana. :D Znów żonaty ciebie zlał ciepłym moczem i musiałaś na piechotę zapierniczać do roboty? :D

Gość gość
Może tak lepiej chociaż dzieciaki mają dom i oboje rodziców których kochają i chcą mieć blisko.

Gość gość
Musisz być mocno zdesperowana. Ile lat już czołgasz się uczepiona nogawki żonatego, który nie chce się rozwieść? :D Pochwal się nam. :D

Gość gość
wczoraj dokladnie, oni się chwalą, ze na boku mają i są tacy z***bisci a kobiety za wszelka cenę ukrywają zdrade

Gość gość
Piwosze mają skalane mozgi juz na wejsciu wiec nie ma tematu z takimi, 80 procent takich knurow jest nie do milosci

Gość gość
I idealnie pasują do interesownych niun haha