Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bawi mnie to, że kobiety wierzą w wierność swoich ukochanych misiów.

Polecane posty

Gość gość
szczerbaty won!

Gość Ruddaa
Podstawą związku jest zaufanie. Nie zamierzam z góry zakładać ze facet mnie zdradzi. Drugiej szansy nie dostanie pomimo wspólnego dziecka i domu.

Gość gość
Ja byłam w pewnym związku. Ale nam nie wyszło. Ja zerwałam. Pan X wiele razy próbował do mnie wrócić. W końcu znalazł kobietę z dwójką dzieci. Zamieszkał u niej. Ona ogłosiła wszystkim na fb że jest w związku. Wszyscy składali gratulacje życzyli szczęścia. W tym samym czasie jej misio znów zaczął odzywać się do mnie komplementy pisanie do mnie całymi dniami. W końcu weszliśmy w romans. Przyjeżdżał do mnie często. Przywozi prezenty przekonywał byśmy do siebie wrócili. Oczywiście do tego był sex. Sex w jego nowym samochodzie którym ona się chwaliła że kupił by zabierać ja i jej dzieci na wakacje. Pewnego dnia napisał mi że dalej mnie kocha że chce być ze mną. Odmówiłam i zerwałam relacje. 3 dni później pani wystawiła sobie na fb zdjęcia z Panem x pisząc jaka jest szczęśliwa. Za jakiś czas Pan X znów próbował do mnie pisać. Postanowiłam poinformować o wszystkim jego partnerkę. O naszych spotkaniach o secie o tym co i ile do mnie pisze. Nie uwierzyła. Nawet nie chciała rozmawiać. Pojechała z nim i dziećmi na szczęśliwe wakacje. Po powrocie on znów do mnie zaczął pisać że nie wytrzymuje już ze chce być ze mną. Znów ja poinformowałam. Nie chciała nawet słuchać. Tym razem wystawiła zdjęcia Pana x i swojego dziecka że on jest ojcem i cudownym partnerem,a mnie zablokowała. Dałam sobie spokój z informowanie jej. I co dalej? Pan X dalej mnie śledzi niedawno przyjechał pod mój dom. Znów do mnie pisał że nie chce z nią być ze nie jest szczęśliwy.... Historia toczy się już dwa lata... I końca nie widać. A pani pisze w internecie że są już razem na całe życie.... Ehhh

Gość gość
z ciebie tez niezla szuja jak wdalas sie z nim w romans to nie tylko jego wina

Gość gość
ciężko znaleźć normalnego wiernego faceta ale tacy się zdarzają, mały procent ale są

Gość gość
Wierni chyba wymarli bo twraz nawet grubi i brzydoty zdradzają. A jak jadą autami to już w ogóle. Jak jakas idzie to nawet wolniej jadą zeby tylko obczaic.

Gość gość
robia tak jak kobiety to kobiety zdradzaja wiec faceci widze ze nie ma sensu wiernosc

Gość gość
09.29 ale wyslalas jej screeny jego slodkich smsow jako dowód? Bo jeśli żadnych dowodów to wiadomo ze zakochana naiwniaczka nie uwierzy... Choć nawet po pokazaniu dowodów niektóre nie uwierza i są w stanie uwierzyć facetowi w jego scieme typu ,,to nie ja, to mój kolega pisał z mojego konta do niej" :D naiwność kobiet nie zna granic...

Gość gość
09:29 Twoja historia mnie urzekła.

Gość klaaaudiaaa
ja jestem wolna i szczęśliwa ! jak sie z kimś mam ochote przespać to to robie i to na moich zasadach . trzeba żyć własnym zyciem a nie być uzależnioną całkowicie od faceta ktory tak naprawdę nie jest do niczego potrzebny !

Gość gość
Ja jestem wierny.

Gość gość
A mnie bawi jak kobieta wyzywa inna kobietę, że ta druga przyjęła zaloty miesiaczka. Mam na myśli te pretensje do drugiej kobiety że weszła w romans z cudzym facetem. Po pierwsze skoro facet nie ma wyrzutów sumienia, że zdradza to dlaczego obca kobieta ma mieć i dbać o interesy innej kobiety. Po drugie te które krzyczą i wyzywaja ciekawe czy gdyby to one były na miejscu tej drugiej, a facet by im się podobał lub by coś do niego czuły to ciekawe czy by się martwiły o interes jego partnerki. Tak jasne! Prawda jest tak że życie to jedna wielka dżungla i wygrywają silniejsi.

Gość zawsze szczery
ktory tak naprawdę nie jest do niczego potrzebny x hahahahahahahahahahah

Gość gość
gość dziś A mnie bawi jak kobieta wyzywa inna kobietę, że ta druga przyjęła zaloty miesiaczka. Mam na myśli te pretensje do drugiej kobiety że weszła w romans z cudzym facetem. Po pierwsze skoro facet nie ma wyrzutów sumienia, że zdradza to dlaczego obca kobieta ma mieć i dbać o interesy innej kobiety. Po drugie te które krzyczą i wyzywaja ciekawe czy gdyby to one były na miejscu tej drugiej, a facet by im się podobał lub by coś do niego czuły to ciekawe czy by się martwiły o interes jego partnerki. Tak jasne! Prawda jest tak że życie to jedna wielka dżungla i wygrywają silniejsi. x A mnie bawią takie sfrustrowane pustaki jak ty. Cały czas bredzi to samo, jakby to udaru dostało.

Gość gość
A mnie bawią wariatki, które wszędzie zdrady widzą :D

Gość gość
08:15 wiesz, to sie tak mowi. Ze to on przysięgał, a kobieta, z ktos ma romans jest wolna i nie jest to jej odpowiedzialność. Ale kiedy padlabys ofiara zdrady...to czułabyś inaczej. Ja zostałam zdradzona, będąc w ciazy. A tamta wiedziała o mnie i o dziecku, Które nosiłam. A ten chujek ja przetrzymywał i obiecywał, ze beda razem, tylko potrzebuje czasu. Ona jego za to zapewniała, ze akceptuje dziecko i chętnie sie nim zaopiekuje, Kiedy bedzie u nich (!!!!)... Nie chce sie juz wdawać w szczegóły, bo to dłuższa historia i oprócz niej, był tez skok w bok z inna, ale jak widac kazdy mysli tylko o sobie i dba o siebie.

Gość gość
Znam taką starą, schizofreniczną wariatkę, która kłóci małżeństwa ze sobą wśród sąsiadów, znajomych i nawet w swojej rodzinie. Do faceta idzie i mówi, że ma żonę kurwę, która go zdradza, a do żony mówi, że jej mąż to alfons i bzyka pół miasta. :D Baba kwalifikuje się do leczenia psychiatrycznego, tylko leczyć się nie chce.

Gość gość
Uczymy sie od mezczyzn ,niedlugo bedzie jak w dzungli ,a rodzin nie bedzie.Nierob drugiemu tego co tobie niemile,jakbys sie dowiedzial ze ci zona rogi przyprawia ,tez bys tak swobodnie i cynicznie to przyjal do wiadomosci? Jakbys zareagowal gdyby ci zona powiedziala ze takie skoki w bok z jej strony to normalka i nie ma sie czym przejmwac.Mysle ze przywileje zwiazane z plcia ,takie jak bzykanko na boku,bo facetowi wolno sa juz powoli odbierane mezczyznie,niech zobaczy ze to boli.

Gość gość
12.33 dokładnie, niby czemu ma to działac w jedna strone? Bo faceci maja taka poliganiczna naturę? Kobiety wcale się nie różnią pod tym wzgledem! Wiec powinny odplacac zdrada za zdradę

Gość gość
To stań przy drodze zamiast jęczeć w necie :D

Gość gość
12:33 racja, faceci szalenie piętnują zdradę, ale tylko wtedy, kiedy sa strona zdradzana. Natomiast odwrotnie - przeciez taka natura faceta i Oglnie mam wrażenie, ze oni wymagają, byśmy to rozumiały i nie miały nic przeciwko:D