Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracowałam z facetami, oni mają jakąś zmowe dotyczącą zdradzania.

Polecane posty

Gość gość

To nie żadna nowość. Faceci wręcz telepatycznie komunikują się w kwestii zdrad. Serio. Przebywałam w męskim towarzystwie przez kilka lat w pracy, ja jedyna kobieta. I oni mają wręcz jakąs niepisaną zmowę między sobą, żeby sobie pomagać, kryć się, robić sobie alibi. Nie samowite jest to jak oni potrafią komibnować i jacy są wtedy sprytni. Strzeżcie się kobiety.

Gość gość
Weź leki :D

Gość gość
Trzymają sztamę między sobą, a jak kobiety robią tak samo, to są wyzywane od feministek i od solidarności jajników.

Gość gość
11:53 sam weź leki durniu 😠

Gość gość
Feminazistki nie trzymaja z kobietami wrecz przeciwnie. Ich nie interesuje onrzezanie dziewczynek w uk; g***ty w szwecji i niemczech; malzenstwa dziewczynki i star**** w szwecji itd. Interesuje je tylko lewackie sposoby na zniszczenie pelnej normalnej kochajacej sie rodziny jak aborcja. Na zachodzie europy mezczyzni wprost proponuja swoim dziewczynom aborcje, sa niedojrzali do ojcostwa podobnie w Polsce chca zrobic polskie feminazistki. Poza tym ci mezczyzni najczesciej zdradzaja z przyjaciolkami swoich zon wiec chyba lepiej kogos kryc niz wbijac noz w plecy przyjaciolce?