Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćchufladka

Kawa z cukrem bez smietanki

Polecane posty

Gość gośćchufladka

Lubie brazowy ryz ale z zamknietymi oczami nie odroznie ktory jest brazowy a ktory bialy :P Nie wiem czy cos jeszcze pisalas. Ja juz na dzis zrobilam wszystko co mialam zrobic ;) Jeszcze musze prasowac ale nie chce mi sie dzis. Teraz czas dla mnie, zrobie sobie paznokcie i takie takie :D

Gość gośćchufladka
Gdzie jestes Kawa? :(

Gość gośćchufladka
Tez nie lubie marnowac jedzenia... nie znosze wrecz i tez kupuje rozne rzeczy w biedronce. Kawa Skarbie najlepsze salatki to takie spontaniczne i jak sie jest glodnym :P Dzis juz nic by mi chyba nie smakowalo ;) Uzywam sosow zwlaszcza do pomidorow, one sa w proszku i rozrabia sie je chyba z oliwa i z woda... nie wiem bo ja posypuje tym po prostu warzywa... moj ulubiony to grecki :P ale najlepsza przyprawa na swiecie to głód :P

Gość gośćchufladka
Opalilam siw tylko troszeczke bo alergie mam... szkoda ze nie na fajki :(

Gość gośćchufladka
Nie uzywam proszkow, ja tylko pale :P

Gość gość
I oto cala teria dlaczego jestescie same... nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina

Gość gośćchufladka
gość dziś Hehehe :)

Gość gośćchufladka
Co jest w glowie kogos kto wymysla takie rzeczy :P Kawa czaisz to? :D

Gość gośćchufladka
Proszek do salatek? :P Dobra nie wnikam. Bylem prosze pana z żoną w hali mirowskiej, gdzie ja mialem aparat zorke5 :D

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Chufladka! Ja uwielbiam kuchnie domowa...zreszta bardzo lubie gotowac;-) a przyprawy to poprostu kocham,rozne ziola swieze najlepiej,ale czasem zastepuje suszonymi,wiem ze to nie to samo,no ale coz:( Jesli chodzi o te sosy co pisalas to wiem ,bo kiedys kupilam do salatki tak na szybko;-) Ja najczesciej do salatek bardzo lubie uzywac pieprzu cytynowego,dodaje fajny smak;-) No lubie czasem eksperymentowac:) Ja juz po kolacji...syta ,najedzona i gotowa do dyskusji...hehe Chufladka...tak naprawde nikt nie lubi byc glodny...bo wiesz jak to mowia"Glodny Polak to zly Polak"...haha...i cos w tym jest;-)

Chufladka! Jesli chodzi o tego kogos z 20:13 Hehe...dobre;-)a wiesz skad sie to bierze...z fal mozgowych;-) To wynika z braku kobiety i sexsu...ten Pan najwidoczniej pisze to z braku milosci;-)jego. mozg potrzebuje zainteresowania kobiety,ktora go przytuli i nie tylko;-) Chce czuc sie potrzebny jak kazdy z nas,wiec chufladka okaz wsparcie....hehe...i nie smiej sie z tego Pana...hehe

Gość gość
To niech spada na ero:P

Gość gośćchufladka
Mowisz Kawa ze on takie braki ma? :D Ja to sie w sumie nie znam i w ogole to wiesz co Kawa? Straszne ze ja tak malutko wiem.

Gość gośćchufladka
Ale ja jestem taki kochany góptasek :P mowie Ci :D Ja te sosy w proszku to mam cale pudlo.. jak kupuje to okolo setki :P

Chufladka! Eee tam gluptaska z siebie robisz:P mnie to sie wydaje,ze wiesz co w trawie piszczy:D tylko tak sie zgrywasz:P taka zgrywoska z Ciebie...haha Chufladka;-) Ja tez jestem taki chomik...wiele rzeczy mam,nawet niektorych nie uzywam,ale od czasu do czasu sie przydaja....Ty masz pudelko z sosami....a ja mam znowu mnostwo przypraw;-) Czy uprawiam cybersex...skarbie...dzis bylam u spowiedzi,wiec odpowiem Ci ze NIE...nie uprawiam,zachowuje czystosc:P Nawet na erotyczny nie chodze,bo nie czuje takiej potrzeby....po co?;-) zeby jakis zbok mnie zaczepial:P

Gość gośćchufladka
Tez mam duzo przypraw choc ostatnio czekają tylko na koniec daty waznosci :P Ja jestem raczej minimalistkom...wszystko wyrzucam czego nie uzywam a potem czasem zaluje. Wyrzucam bez cienia zalu. Mam tylko stare reczniki oprocz nowych ;) bo mam wrazenie, ze moze kiedys benda mi potrzebne :P Cybersex przytrafil mi sie raz :P do samego konca mojego i jego :P ale nie spodobalo mi sie na tyle zeby to powtarzac mimo jego prosb :P

Chufladka! Ja lubie minimalizm,ale nie w sensie zeby wszystko wywalac;-) a potem na nowo kupowac...wole juz komus dac niz wyrzucic,no chyba ze, nie mam nikogo takiego:P Wiesz czasem lubie sobie cos kupic,ot tak....wiec nie uwazam sie chyba za minimalistke,a bardziej za osobe praktyczna,ktorej moze sie poprostu cos przydac:) zreszta lubie rzeczy praktyczne,ktore zawsze moge wykorzystac do czegos innego ;-) Ja jednak nie lubie wyrzucac rzeczy,bo kiedy widze jak inni ludzie maja ciezko i kazdy grosz ciulaja zeby sobie cos kupic,a wkoncu wszystko kosztuje i na wszystko trzeba zapracowac...i mysle ze jednak moze komus sie przydac dana rzecz:) Jesli chodzi o spowiedz,to traktuje to powaznie i nie na zasadzie ze ksiedzu sie spowiadam,a Bogu nie....ksiadz jest posrednikem...i taka ma funkcje,a Bog zna mnie i wie jakie mam grzechy...zawsze jak sie modle to do niego...Boga,a nie do ksiedza;-) Ale zostawmy spowiedz ,to nie konfesjonal:P

Gość gośćchufladka
Chyba nigdzie w tym roku ale na pewno zalicze przynajmniej dwa krotkie wypady z moim Gachem :P Lubie to... :) Ty juz masz bardziej sprecyzowane plany? :)

Chufladka! W tamtym roku bylam nad morzem, na wczasach....bylo wspaniale,az tesknie do tego miejsca,taki raj na ziemi...plaza,morze,mewy fruwajace i gdaczace....hehe Pogoda byla rozna,ale wrazenia niezapomniane...;-) W tym roku beda to gory...jeszcze do konca nie sa to plany dopracowane,ale mozliwe;-)

No to smigaj ;-) a ja sobie tematy poprzegladam:P

Gość gość
A co? :classic_cool:

Gość gość
nad morzem wrazenia zawsze niezapomniane

Hm...tak niezapomniane,a nawet wspaniale;-) Morze zawsze bedzie mi sie dobrze kojarzyc,chyba dlatego ze mam tak fajne wspomnienia;-)

Gość gośćchufladka
Oj Kawa na chwile Cie nie mozna spuscic z oka :D zas mnie zdradza :(

Gość gość
wakacyjna przygoda romans, goraca niezobowiazujaca noc z nieznajomym to kazda z nas lubi :)

Gość gość
Ale nie każdy może :p

Gość gośćchufladka
Zostawiam Cie Skarbie, mam nadzieje, ze w rownie jak ja ;) slodkim towarzystwie. Ja ide spac. ....jak zwykle mientko :P

Chufladka! Ja z nikim Cie nie zdradzam...to tak z dobroci serca...hehe... rozmawiam sobie...o wspomnieniach z wakacji;-)

Chufladka! No to slodkich ,migdalowych snow i do tego kolorowych w odbiorze;-) Tez Cie caluje miekko i po amerykansku w powietrzu;-) Dobrej nocy👄

22:36 Hm...noc z nieznajomym,to nie w moim stylu,ale jak kto lubi...;-) to jego sprawa:P