Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćchufladka

Kawa z cukrem bez smietanki

Polecane posty

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Nie powiem....mysle czasem o nim;-)

23:29 Czasem trzeba upasc ,zeby moc wstac....ja jednak wole rzeczywistosc niz "Matrix" zbyt latwo mozna sie zatracic;-)

Gość gość
Jeśli utkwił i trudno go wygonić to znaczy, że musiał być wyjątkowy ;) Tylko czasem?

Gość gość
Twardo stoisz na ziemi, niczym głaz narzutowy :p

23:32 Wyjatkowy byl;-) przynajmniej tak go postrzegam:) Ale czemu tylko czasem? Czyli za malo sie staral to masz na mysli;-) no z tym bym sie zgodzila;-)

23:34 Staram sie stac stabilnie:Pchoc czasem sie chwieje....wtedy kiedy nie wiem, jaka mam podjac decyzje w danej chwili;-)

Gość gość
Widzisz Cappuccinko bo mężczyźni do dranie :classic_cool: (oczywiście nie ja ;)) Zaczynają ale nie potrafią skończyć. Nie tak jak oczekują kobiety. I to jest smutne.

Gość gość
Decyzję - zgodnie z własnym sumieniem ale otwarcie, bez niedomówień ;) Tak ja robię, no dobra - staram się. Cappuccinko pożegnam Cię dzisiaj już. Życzę Ci spokojnej nocy i pięknego dnia jutro :)

Gość gość
Nie kazdy jest draniem,ale bywaja i tacy;-) Moze maja za duzo testosteronu;-) i nie potrafia sobie z tym radzic,bo zgrywaja takich twardzieli ;-) co to nie On:P....hehe....a podejrzewam ze w srodku czuja zupelnie co innego;-)tez chca byc kochani,szanowani....pragnacy milosci;-)

Tez zycze Ci milej spokojnej nocy ...dobranoc;-)

Gość gośćchufladka
Wpisalam w forum Twojom sukienke i tyyle tematow sie pojawilo ;) Co u Ciebie Kawa tesknilas troszke? :P Jak samopoczucie i pogoda? U mnie 9 i 10 :P

Gość gośćchufladka
Kawa kiepsko pilnujesz tu porzadku, przejsc do Cievie normalnie nie mozna :P Milego dnia Skarbie :)

Chufladka!!! Moja droga dawno Cie nie widzialam;-) Co tam u Ciebie koffana?;-) U mnie pogoda umiarkowana;-) ani za goraco,ani za zimno...padalo,najbardziej w nocy i do tego strasznie duszno...parno tez:P Oczywiscie ze tesknilam koffana za Toba zawsze;-) Kaffeterie opanowala jakas zaraza:(to chyba z braku milosci,jakis jelen zarty sobie stroi z tym spamem...:P za malo uczucia dostal i sie msci:D Wlasnie jadlam obiad...u mnie barszczyk ukrainski,a na drugie ryba smazona,kopytka i mizeria;-)a Ty moja droga co dzis upichcilas;-) Co dobrego jadlas dzisiaj?;-) Tez Ci zycze milego dnia koffana;-) i pozdrawiam Cie serdecznie.:)

Chufladka Zaparzylam herbate;-) wlasnie sie nia delektuje;-)i odpoczywam,niedlugo ide na spacer...a potem moze cos bym fajnego obejrzala;-) moze mi cos polecisz z filmow?;-) Koffana jesli chcesz mnie odwiedzic ,to napisz do mnie ;-) jestem dla dojrzalych po 30...:) Temat;"Dzien dobry!!!"...:) oczywiscie jestes mile widziana:) Buziak👄 po amerykansku w powietrzu:D

Chufladka:( Napisz...bede pozniej:P https://youtu.be/e0GVixJvt-g Ta nutka....pod ten mily dzien...;-)

Gość gośćchufladka
Hahaha :) Kawa Skarbie :) Dziekuje za zaproszenie ale nie chce mi sie lazic nawet po kafetere :P Wybacz i docen szczerosc ;) Chyba ze Ci zalezy to daj znac jeszcze raz. Moje menu jest ostatnio tak niezdrowe, ze takiej rasowej wegetariance jak Ty az wstyd mi sie do niego przyznac :P Jesli o film chodzi to ostatnio odkurzylam Matriksa. W tym filmie jedno zdanie ujelo mnie najbardziej... "co to znaczy ze cos jest prawdziwe" ;) Lubie ten film choc wole kilka innych. Ostatnio ogladam filmy dokumentalne i wiesz co? Lapie sie za glowe. Coraz bardziej dostrzegam jak bardzo ludzie cierpią na deficyt logiki... eh sie rozpendzilam :P Kawa... nie caluj mnie prosze po amerykansku... strasznie nie lubie udawania :P Nie chcesz mnie cmoknac? :( to sie odwroc i powiedz spiertalaj ;) ale nie udawaj, ze chcesz :( Pamientam jak chcialas sie ze mnom opalac na kocyku, cos sie plochliwa od tego czasu zrobilas :P Oj Kawa stesknilam sie za Tobom :)

Gość gośćchufladka
Tinka to chyba na jakichs dragach jedzie, czy mozna tak z natury miec wiecznie tyle wigoru, jak myslisz? Pisalysmy do siebie w jednym czasie :)

Chufladka! Wierze ze nie chce Ci sie lazic po kaffe,tak samo jak i mnie...napisalam Ci ze jestem dla dojrzalych po 30,bo tu ten jelen spamuje,wiec jesli bedziesz miec tylko ochote to zajrzyj;-) Koffana jesli chodzi o Twoje menu to zmien na cos zdrowego....jest wiosna ,wiec jedz duzo warzyw i owocow...bedziesz miec cere jak babcia Tina,nogi jak sarenka i smukla jak osa...hehe Film"Matrix" ogladalam ,ale tak z ciekawosci;-) wiec wole jakas komedie na dzisiejszy wieczor:P Tez lubie filmy dokumentalne i te z koleji bardziej kontrowersyjne ,ostatnio to ogladalam o "Cicciolina";-) Biograficzne tez bardzo lubie, moge Ci polecic film biograficzny"Hitchcocka";-) mnie sie podobal,nie wiem czy Tobie bedzie sie podobal,bo Ty chyba lubisz adrenaline,wiec w tym filmie mozesz tego nie znalezc,ale jesli bedziesz miec ochote to polecam Ci ten film:) Nie caluje Ci z przymusu,tylko z milosci...bo chyba jakies przeziebienie mnie lapie...to od wiatraka,chyba za bardzo dal mi do wiwatu:P Kicham...apsik;-) Sier...papier bym Ci tak nie powiedziala;-) nie jestem taka:P a na kocyk to zawsze i wszedzie tylko gdzie?;-) wolisz plaze czy lake?;-) Tina to faktycznie ma ten wigor...chyba ma to w genach...jakas dobra mieszanka tych genow,bo od dragow to szybko by ja to zniszczylo....pamietam ze ogladalam film pt"Tina" i tam bylo ze Ona bardzo poszla w sfere duchowa....i to jej dalo sile...medytacja:) Ja tez lubie medytowac,a najbardziej wtedy kiedy slucham przyjemnej muzyki np.takiej;-) https://youtu.be/3NycM9lYdRI A Tina praktykuje taka medytacje;-) https://youtu.be/OBgN849_nOs To jest calkiem przyjemne i odprezajace w ciagu dnia:) Sprobuj Chufladka;-)

Chufladka! Co porabiasz koffana o tej porze;-)...ja ogladam koncert Anny German na tvp2...zaraz bedzie 2 czesc;-)mialam obejrzec film,ale koncert leci...calkiem fajnie spiewaja;-) Wiesz musze sobie peeling twarzy dzisiaj zrobic;-) mam szczoteczke do mycia i masowania twarzy;-) przydalo by sie nawet jakas maseczke nalozyc co by sie odswierzyc:) no i oczywiscie dobrze nawilzyc;-) Ja kochana pije duzo wody ;-)zeby nawilzac skore od wewnatrz nie tylko od zewnatrz;-) Ostatnio kupilam sobie balsam z Koenzym Q10 ktory odmladza....no jak tak zaczne wcierac ten balsam w skore to mi z 10 lat ubedzie;-) poczuje sie jak mlody Bog;-)...a moze jak boginni:D Juz sie koncert zaczal...ogladam:) A Ty koffana jakich kosmetykow lubisz uzywac,bo ja mam sporo...hehe...a najwiecej do wlosow;-) mam dlugie ,wiec musze o nie dbac:) ostatnio tez kupilam maske na wlosy z Garniera -odzywiajaca z jablkiem...fajnie pachnie...ale najczesciej uzywam do wlosow kosmetykow z czarnej rzepy;-)calkiem dobrze mi ta rzepa robi na wlosy....hehe...baby hair sie pojawiaja;-)jak u niemowlaka....hehe Ok chufladka...odezwij sie koffana:) buzka...cmok👄

Gość gośćvhufladka
Kawa Skarbie :) Co ja robie o tej porze? Skonczylam delektowac sie herbatom z moim Gachem :P Pielegnacja... moje kosmetyki to wytwor wszelakich marek, przestalo mi zalezec na zatrzymaniu oznak starosci i to jest najlepszy balsam, mowie Ci Stara nie ma lepszego ;) Kupuje w roznych sklepach poczawszy od sklepu ze zdrowymi produktami na bazarku konczac :) Wody tez pije duzo ale nie dlatego, zeby sie od srodka nawilzyc :P tylko dlatego, ze chce mi sie pic :P lubie gasic pragniennie mineralnom gazowanom z wycisniętą cytrynom. Warzyw jem sporo ale lubie do tego kawalek kielbaski ;) i bialom buleczkom tez nie pogardze...no i widzisz...:( Smukla jak osa nie bende raczej, poza tym moje cycuszki moglyby mnie wtedy zlamac :P Moj gach uwielbia moje ksztalty choc ostatnio narzeka na ich nadmiar... musze z tym cos zrobic :( Co do jogi to myslalam, ze te rzeczy bardziej wyciszajom a nie pobudzajom, nie znam sie na tym za bardzo wienc moge sie mylic ;) Jutro mam wolne Kawa i tysionc pomyslow jak zmarnotrawic ten dzien... pomóż :( Dzis pilam tylko dwie kawy a na kolacje zjadlam pomidorki z cebulkom a potem... truskawki :P A Ty Kawa? :)

Chufladka! Co do kosmetykow to czasem kupie jakas nowosc;-)ale wole uzywac kosmetykow sprawdzonych,bo niektore uczulaja:(...chyba mam jednak wrazliwa skore;-) Do twarzy uzywam kremu na bazie rozy ,a jako toniku do twarzy to najlepsza jest woda rozana;-)balsamy do ciala tez sa na bazie rozy -kupilam;-)tylko ze czeka w kolejce...jak skoncze jeden to biore drugi...lubie kupowac na zas w promocyjnych cenach;-) wiec kosmetyow to u mnie nie brakuje...mam swoje ulubione marki kosmetykow ,ale nie bede zdradzac:P to moj tajny sekret...hehehe Rozbawilas mnie z ta joga...ja nie jestem joginka...hehe...choc kiedys myslalam ze nia zostane...hehe..zabraklo mi wytrwalosci;-) to jednak nie dla mnie...wole taniec:)ale medytacje lubie,pomaga sie wyciszyc,uspokoic:) Co do sylwetki wystarczy ze nie bedziesz jesc bialego pieczwa,zmien na pelnoziarniste...jedz duzo otrebow,maja duzo blonnika,a on z koleji oczyszcza jelita i poprawia prace jelit:) W jelitach jest zdrowie koffana...i tez bedziesz szczuplejsza jesli chcesz...i jeszcze jedna wazna rzecz...nie lacz bialek z weglowodanami...przynajmniej przez jakis czas..a kilogramy zleca;-) Czyli np. Sniadanie; bulka pelnoziarnista z maslem,salata pomidorkiem i rzodkiewka posypane szczypiorkiem:) Obiad;piers z kurczaka na parze z salatka z pomidorow i cebulka:) Kolacja;koktaji z bananem i jogurtem naturalnym...badz lekko strawna salatka...bez pieczywa:) Jesli chodzi o czas ..to nie marnuj go..a wykorzystaj;-)spedz go milo, tak jak lubisz;-) U mnie tez dzis krolowaly truskawki...deserowa-kolacja:)

Chufladka! Ostatnio ogladalam ten film...hehe;-) Obejrzyj go sobie...mnie sie podobal,momentami komiczny...hehe https://youtu.be/28DCmMkbsn4

Gość gośćchufladka
Kawa Kochana moja :) Dziekuje za te rady, w wolnej chwili przeanalizuje wszystko :) Kupilam sobie blonnik w sklepie ze zdrowa zywnoscią, ohyda :P ale dam rade a bananow nie cierpie... dziwne bo kiedys lubilam je bardzo a teraz na sam ich widok mnie mdli. Z owocow uwielbiam wszelakiego rodzaju sliwki :P dojrzale kiwi, truskawki i winogrona no i gruszki ;) a jak mam czas to z awokado robie smarowidla do chleba. Uwielbiam kanie :D Joga albo taniec? heh :) Szalona...:D Medytujesz tylko dla wewn. wyciszenia? Co Ci daje medytacja? O czym myslisz podczas medytacji i ile poswiecasz na to czasu? Kawa, łąka czy plaza? Plaża absolutnie... las czy jezioro? :P

Gość gość
"Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm" Produkt kupimy za pośrednictwem tej strony : http://nplink.net/kV3xzEzE

Chufladka! Moja droga mam nadzieje ze nie zmarnowalas dnia,ani godziny;-) Jesli chodzi o blonnik to dodawaj go do zupy ,jogurtu...bo tak jako proszek to z pewnoscia nikomu by nie smakowal;-) Blonnik znajdziesz w jablkach,ktore ja znowu uwielbiam:)tak jak w otrebach o ktorych juz wspominalam;-) Wszelkie inne owoce tez bardzo lubie...wszystkie te co wymienilas,natomiast banany to bym mogla codziennie jesc i chyba by mi sie nie znudzily...maja w sobie duzo witamin i mineralow...a skorke od banana wykorzystaj do czyszczenia zebow :P ponoc wybiela...choc mam tez inne sposoby by miec biale zeby;-) Awokado znowu ma duzo zdrowych tluszczow i choc kaloryczne jest bardzo zdrowe,wiec nie zaluj sobie go koffana;-)ja bardzo lubie awokado w salatce;-) Co do medytacji...to potrafi wyciszyc ,odstresowac,pod warunkiem ze robisz to regularnie...na poczatku jest trudno,bo trzeba znalezc spokojne ,a do tego wygodne miejsce...tak zeby nikt nie przeszkadzal;-) Medytacja jest fajna,bo odrywa od zabiegania w dzisiejszym swiecie...ale wymaga tez skupienia,by o niczym nie myslec...poprostu poczuc swoje cialo i energie,ktora przeplywa;-) w Twoim ciele;-) ile czasu potrzeba?;-) na poczatek to 10-15 minut...a potem to moze byc 20-30 minut;-)to juz zalezy od Ciebie...najwazniejsze by znalezc wygodne miejsce i uspokoic mysli...:) Ja uwielbiam plaze...a jesli chodzi o kwestie las czy jeziora...to bylam kiedys w Solinie;-) piekne miejsce...duzo lasu i jeziora;-) cos pieknego,jesli bedziesz miec okazje to polecam Ci to miejsce,no chyba ze bylas...to juz wiesz jak tam jest pieknie:) A tak a propos to opowiem Ci kawal;-) Co to jest?;-) Duzo drzewa ,malo miesa?;-) Du... e w lesie...hehe A co to jest?;-) Duzo miesa,malo drzewa ?;-) Drzazga w du...e...hehe Pozdrawiam koffana:) Ps.dzis mialam pracowity dzien:)

Gość gośćchufladka
Kawa Skarbie :) Ale ta medytacja w jakis sposob ewoluuje czy robisz to tylko, zeby sie uspokoic? Wiesz... wyciszyc to ja sie tez moge w parku, wylaczyc telefoin, posluchac szumu drzew, ptaków i spokój gwarantoway ;) Czym sie to rozni? :P Pan Bóg pyta Adama i Ewę: - Kto chce sikać na stojąco? - Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam. - W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm ;)

Gość gośćchufladka
Modlitwa to juz chyba nie medytacja no chyba, ze nie myslisz o modlitwie ;) A moze sprobuj pomedytowac w nocy :P Kawa Skarbie :) kocyk powiadasz... ale ja sie robakuf boje :P Zawsze jak chodze boso po trawie to natrentnie mysle, ze jakis robak wejdzie mi przez nogawke do majtek a potem juz strach nie pozwala mi sobie niczego wyobrazac :( A jak wejdzie????? :O Dlaczego masz kiepskie samopoczucie? Moje jest 8 czyli swietne, pogoda owszem cala dycha ;) Do tych linkow zajrze w wolnym czasie, teraz jestem i juz doslownie prawie mnie nie ma. Buziaczki Skarbie mientkie w usta cieple i wesole :P

Gość gośćchufladka
No i pelna uznania jestem za zaprowadzenie tu w koncu porzadku :P

Gość gośćchufladka
Achh :) Rzucilam okiem na pierwszy link i ostatni :P Pierwszy rozjasnil mi Twoją wizje medytacji choc mnie sie wydaje ze ze taki filmik raczej jest dobry dla relaksu przed medytacją ale moge sie mylic :) Ostatni link ... widzialas z nią film : Cela? Jesli nie... koniecznie obejrzyj, sama tez sobie chyba powtorze :P Na yt Kawa jest duzo bzdur, filmikow z ktorymi ja lub Ty wcale nie musimy sie zgadzac. Filmik na yt to nie wyrocznia :P Wyrocznia to ja ;) :D Jestem taka zmeczona... Gach znowu w delegacji... a ja biedna osamotniona :( Rybek sobie nie przytule :( Z robakow to ja tylko mrowki lubie :P i nie brzydze sie ich ale jak mnie jakas ugryzie to bardzo mnie boli, taka milosc w jednom strone. Ja je lubie a one mnie gryzom eh rzycie ;) Tak mi sie nie chce isc pod prysznic dzis... i tak sobie mysle ze kiedys jakies kafeterianki pisaly ze myją sie raz dziennie albo co niektore nawet rzadziej... to moze sie nie myc ? :P ehh napisze jeszcze jak trafie do lozeczka a teraz buziak :)

Gość gośćchufladka
Taki dlugi komentarz napisalam i mi sie tel wylonczyl... by to szlag!!! Pogoda 10 samopoczucie 4 :(