Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdzone na żywo nie da się poderwać faceta

Polecane posty

Gość gość

samotniczkom po 30stce zostaje tylko opcja tindera ;/ Nie da się no. Ostatnio spodobało mi się na żywo aż 2 facetów - trudno by podobali mi się wszyscy. Zagadałam obu, obaj mnie olali. Dziękuję bardzo.

Gość gość
no i jak wlasciwie procz "dziekuj***ardzo" opiszesz swoje wrazenia? bo wiesz... przewazajaca wiekszosc facetow tak ma. i watpie, zeby tylko 2 razy w zyciu odrzucenie spotkalo:D

Gość gość
musisz wygladać idealnie zeby znaleźć faceta

Gość gość
Dokladnie, trzeba wygladac idealnie... Moje odczucia? Nie powiem, zebym byla zdewastowana, bo jestem juz dorosla kobieta i najwieksze dramaty przezywalam na studiach. Teraz potraktowalam to na zasadzie "trudno"... Ale jak slysze to cale bajanie typu "podrywajcie nas! wyjdz do ludzi!" to uwazam ze to debilne i zalosne ;]

Gość gość
tylko "trudno"? i juz po dwoch probach "dziekuj***ardzo"? reakcje troche sie ze soba nie sprzegaja:P szczegolnie z tym "nie da sie poderwac na zywo" - 2 facetow. coz za ogromna grupa kontrolna... serio, reakcje po fakcie daleko przerastaja cos, co mozna umiescic w slowie "trudno".

Gość gość
Olali cię bo jesteś brzydka co w tym dziwnego ? Kobiety nie chcą brzydkich facetów a faceci brzydkich kobiet proste!

Gość gość
Podrywanie facetów. Jasne, jak się wygląda jak młoda Sophia Loren albo Monica Bellucci. Tylko taka to raczej samotna nie będzie, bo tylu facetów będzie podbijać, że wśród nich jakiegoś sobie wybierze. Ja będąc niską pulchną przaśną blondyną z wielkim zadem na pewno miałabym wielkie szanse na sukces.

„Dokladnie, trzeba wygladac idealnie...” x Nie. Trzeba mieć poukładane pod sufitem, a do tego ktoś, kto po dwóch wpadkach się poddaje dodatkowo nie budzi zainteresowania.

Gość gość
Kobiety tak samo, spojrzy tylko jakna durnia, ufo.

Gość gość
22:10 P********z. Co z tego jak laska do ciebie podejdzie a sufit będzie miała z***biscie równy ale będzie wyglądać jak rafalala. Na pewno już to k***a widzę.

Zwykle w ludziach jest lęk który jest pierwszą i automatyczną reakcją na nowe doświadczenia. Trzeba wziąść to pod uwagę podchodząc do człowieka i poczekać na drugą reakcję, bardziej przemyslaną. No i się uśmiechać :)

22:15 - nie moja wina, że mało w życiu widziałaś:) Ale rozejrzyj się wokół siebie i popatrz ile jest par, w których - bez względu na płeć - jedno z partnerów jest „niewyjściowe”. Zanim napiszesz o kasie - mało kto chodzi z wytatuowanym stanem konta na czole oraz z deklaracją dzielenia się swoimi zasobami w kieszeni.

Gość gość
te malo wyjsciowe pary moze sie poznaly naturalnie na studiach, bo byli w jednej grupie i musieli rozmawiac.. A nie sytuacja typu: dzieczyna 5/10 podchodzi na silowni do pieknisia 10/10 i oczekuje sukcesu ;]

Gość elo60
do dwóch tylko ? Wiesz do ilu zwykły przeciętny facet mógłby podbić żeby był sukces ? Wy i tak macie łatwiej.

Gość szry
a cholera wie, czy latwiej... zalezy chyba od jakosci i ilosci "adoratorow". niektorzy sa... wyobrazcie sobie komara wielkosci czlowieka ciagle latajacego i domagajacego sie uwagi bo bywa mily, jesli akurat nie przechodzi napadu zabroczej zazdrosci - to skrajnosc, ale obrazek ciekawy:D latwiej, trudniej - zalezy od punktu siedzenia. ale narzekac pozniej, ze sie poza grono adoratorow samej nie wyszlo, tylko z w/w grona meza wybralo i okazal sie nie-taki-ksiaze-jak-w-bajkach-pisali? to juz glupie, tyle ten gosc winny, na ile bylo sie biernej w szukaniu "odpowiedniego" faceta. az dziwne, ze to do wiekszosci polek jeszcze nie dotarlo. moze jakas skaza genetyczna?

Gość gość
Panowie, wiecie że wy takimi wymaganiami sami sobie zrobicie kuku. Wpadniecie w pułapkę przed która ostrzegacie dziewczyny. Pisząc o tym aby kobiety was podrywaly macie oczywiście na myśli tylko sex. Ale z waszą nieśmiałościa okaże się że wybraliście sobie żonę tylko z puli kobiet która to was zagadala. Czyli sami sobie ograniczanie pole manewru. Dodatków kobietą która zdecyduje się do was zagadać będzie prawdopodobnie przez całe życie przewodzila w związku.

@ autorka Hah, mężczyźni mają często statystykę typu 19 porażek jeden sukces a ta zraża się po 2. Późno się obudziłaś tak poza tym. 00 @ gość dziś Często bierze człowieka efekt zniechęcenia: po prostu nie chce się podrywać biorąc pod uwagę, że największe szanse człowiek ma na trafienie na roszczeniową pannę z przerostem ego i upośledzoną seksualnością. Wystarczy choćby przeczytać to forum by stwierdzić jaką jest proporcja fajnych babek z charakterem, które lubią seks, do całej reszty. Nieliczne perły w zalewie... hmm, plew :p. Jak człowiek jest w stanie sobie choćby w przybliżeniu wyliczyć szansę na spotkanie interesującej osoby to się oddechowa. Już lepiej poświęć czas, który by się zmarnowało na coś bardziej pożytecznego.

Gość gość
"z charakterem" = lubi sex :D i wszystko jasne .... dla facetow tylko to sie liczy. wiec wystarczy podejsc i powiedziec "hej lubie seks"

Gość gość
11.37 przyganial kocioł garnkowi... A jaka jest proporcja tajnych, cos sobą reprezentujących facetów do debili i doopkow? Fajnego ze świecą szukać! Trudno takiego znaleźć

Gość gość
Da się, tylko to wymaga czasu.

Gość gość
11:53 Czego ty się po takim kmiocie spodziewałas? Nie ma seksu na pierwszym spotkaniu to znaczy że jesteś kloda albo dewota.

Gość gość
A jak podeszlas? Co powiedzialas

Gość gość
ha ha to oni byli kłodami

@ gość dziś [11:53 "Lubi seks" to warunek sine qua non "dobrego charakteru" ale sam w sobie nie wystarczający. Dla mnie kobieta musi być mieć jeszcze poczucie humoru. @ gość dziś Myślisz, że dla jakiejś kobiety pokroju przeciętnej forumowiczki jakiś fajny będzie chciał swoją fajność prezentować? Powiem tak, kobiety jest niedobór 100 na 110 mężczyzn w wieku produkcyjnym. Teoretycznie mężczyźni powinni się o nie zabijać skoro są takie z******te. Ale tak się nie dzieje. Więcej, widzę na ulicach coraz więcej par on Polak, ona Azjatka. Czyli żony się importuje. Dlaczego? I dlaczego te importowane są takie głupie żeby wychodzić za stosunkowo niebogatych beznadziejnych Polaków?

Gość gość
Bo u siebie na zadupiu maja jeszcze gorzej i są traktowane jak rzecz więc biorą Polaka czy innego Niemca i się cieszą. Wy też się cieszcie bo myślicie że to z powodu waszej z***biscltosci. Ego rośnie i każdy zadowolony. To jest powód.

Gość gość
Autorko przespałaś swój cZas. I pisze to jako 31-latka. Teraz nie wiadomo jakie masz wymagania. Pali Ci się grunt pod nogami bo przecież już "najwyższy czas" na męża dzieci według otoczenia.

Tylko jakoś z Tobą nikt miejscowy nie jest zadowolony i żaden obcokrajowiec dla Ciebie nie chce jechać na drugi koniec świata (daj mu na to Kanadyjczyk, czy Amerykanin) i dlatego się pieklisz? Przykro mi, ale trzeba umieć komuś dać szczęście takie jakiego on potrzebuje, by chciał obdarować Ciebie szczęściem jakiego ty chcesz. 00 Ale ty akurat należysz do takich kobiet, które chuj strzela na samą myśl, że mogłyby coś zrobić dla mężczyzny, więc i o co właściwie chodzi? Po prostu masz fatalny charakter i nikt sensowny cię nawet nie zauważa. Nie dotarło to do ciebie jeszcze? Po prostu nie każdy nadaje się do związku.

Gość gość
Na podstawie mojej jednej wypowiedzi śmiesz taka tezę na mój temat wysunąć? Muszę cię zmartwic bo jest niezgodna z rzeczywistością. A to że nie każdy nadaje się do związku to święta prawda. Wyjazd do Azji po kobietę czy faceta to dla mnie totalny akt desperacji. Widocznie ty i tobie podobni faceci nie prezentujecie sobą nic skoro musicie po żonę aż na drugi koniec świata lecieć. Mówienie że wszystkie Polki nie spełniają twoich wymagań jest niedorzeczne. Są wygórowane i odrealnione widocznie czyli takie jakie zarzucasz kobietom na kafe. Zresztą co ja będę dyskutować z mangozjebem spędzającym czas na forum dla kobiet który jedyne co potrafi to snuć jakieś dupne hipotezy o relacjach damsko męskich.