Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdzone na żywo nie da się poderwać faceta

Polecane posty

Nie mówię, że wszystkie. Ale jest to na tyle mały odsetek, że za bardzo nie chce mi się szukać, bo za dużo czasu na to by zeszło. W tym kraju jest wyjątkowo mało inteligentnych zabawnych kobiet, które chcą się zajmować domem. Miewam romanse (a raczej miałem) ale wątpię by kiedykokwiek coś z tego wyszło ponadto. 00 A moje diagnoza twojej osoby jest najbardziej słuszna wnioskując choćby po tym jak szybko rwiesz się do obelg toksyczna, roszczeniowa wariatko.

Gość gość
Gdzie ty tam widzisz roszczenia? Masz wymagania z d**y kolego. Inteligentne kobiety na ogól wola zajmować się w życiu czymś ciekawszy aniżeli siedzenie w domu z dziećmi. Oczywiście laska powinna wyglądać 10/10 bo jak mogłoby być inaczej :D proponuję byś spojrzał obiektywnie na swoją postawę zamiast bezpodstawnie zarzucac mnie i innym wygórowane oczekiwania których nota bene nie ujawniłam w najmniejszym stopniu. Pisanie o większości Polek że są malo inteligentne czy zabawne to już w ogóle zakrawa o parodie bo musiałbyś być casanova i poznać ich miliony by wysunąć taki wniosek a mniemam że tak nie było... Poza tym piszesz ze tobie się nie chce szukać tego małego odsetka. Do kogo zatem pretensje? Niestety żeby wyłowić jedna perle to trzeba się potaplac w kupie gnoju najpierw i tylko nieliczni są w stanie to zrobić. Tylko że później taki mangozjeb nich nie ocenia wszystkich rodaczek że be bo się ośmiesza.

Sam fakt, że chcesz żeby ktokolwiek sensowny zainteresował się osobą z tak obrzydliwym charakterem jak twój jest podstawą roszczeniową. Ktoś ma wymieniać dukaty na żołędzie? No proszę cię... :o 00 Co do obiektywności oceny zawsze można estymować opierając się na prawie małych liczb i odcinaniu skrajnych kwartyli. I masz jak najbardziej rację co do tego że Polki wolą karierę. Choć równocześnie sama sobie przeczytasz bo to właśnie mój wniosek. Którego rzekomo nie powinienem być w stanie wyciągnąć, bo musiałbym znać miliony kobiet. A który ty sobie stawiasz ot tak. Wracając: polki to już kobiety na wskroś zachodnie i sfeminizowane. Skupione na sobie. Agresywne. Ot, spójrz na siebie. Ale o wiele lepiej wykształcone dziewczyny skądinąd nie mają problemu by zająć się domem i rodziną w pierwszej kolejności. Nawet te z doktoratem. Nawet z krajów niewiele biedniejszych niż Polska. Tylko z innej kultury i o innej mentalności. 00 Rozumiem, że przy Twojej inteligencji to karkołomne, ale może wymyślania nowe wyzwisko bo strasznie mnie męczą powtarzający się ludzie...

Gość gość
Ale gdzie ten fakt bo nie przypominam sobie żebym napisała tutaj cokolwiek w ten deseń. I nie wiem skąd przekonanie że nikt się mną nie interesuje oraz to że mam zły charakter :D to chyba jakiś twój mechanizm obronny. Ja się nie powtarzam. Ja powtarzam jedynie określenie mangozjeb który do ciebie pasuje a to różnica ogromna. Na koniec tej dyskusji dodam że wplatanie "trudnych" wyrazów nie dodaje ci inteligencji ani niczego innego. Jesteś zwyczajnym forumowym krzykaczem który próbuje pozować na ideał faceta a w rzeczywistości roznisz się od nich jedynie pewnością siebie na wyrost i nieproporcjonalnie wielkim ego. To tylko iluzja.

Gość gość
Kura musi bo tak wybrała. Ja nie muszę. A rzeczy zrobiłam więcej niż możesz sobie wyobrazić. Magia?

Gość gość
Tobie zawsze szkoda czasu a ujadasz na babskim forum na każdy temat. Nara

Gość gość
gość dziś Autorko przespałaś swój cZas. I pisze to jako 31-latka. Teraz nie wiadomo jakie masz wymagania. Pali Ci się grunt pod nogami bo przecież już "najwyższy czas" na męża dzieci według otoczenia. xxxx szkoda..nie ma szans nawet na jakiegos rozwodnika? dzieci i tak nie chce ...

Gość gość
No i znów przeczysz swoim słowom które są warte tyle co g****o które spuszczam w klopie. Choć i one jest cenniejsze od twojej osoby

Gość gość
to co maja robic takie kobiety? juz tylko umrzec?

Gość gość
Niektórzy są na tyle dojrzali umysłowo że nie potrzebują 20 przy boku. Nie rób czarnego pru facetom bo później się naczytal jedna z drugą i myśli że każdy jest tak p******y jak ty.

Gość gość
Ciekawe skad ten znawca kobiet wie w jakim wieku byli faceci ktorych probowalam poderwac? moze wlasni 40?

Gość gość
Świat staje na głowie. Kobiety podrywają facetów, faceci podbierają babom puder z kosmetyczki. I pójdzie jedna z drugą na imprezę w bikini zamiast stroju, wlezie na faceta i się później dziwi: czemu nikt nie traktuje mnie poważnie? Albo jakiś metroseksualny laluś szuka mamusi i sprzątaczki. O szacunku wzajemnym nie wspomnę, bo on staje się mitem w świecie poharatnych emocjonalnie. Ratuj się kto może.

Gość gość
gość dziś Świat staje na głowie. Kobiety podrywają facetów, faceci podbierają babom puder z kosmetyczki. I pójdzie jedna z drugą na imprezę w bikini zamiast stroju, wlezie na faceta i się później dziwi: czemu nikt nie traktuje mnie poważnie? Albo jakiś metroseksualny laluś szuka mamusi i sprzątaczki. O szacunku wzajemnym nie wspomnę, bo on staje się mitem w świecie poharatnych emocjonalnie. Ratuj się kto może. xxxx Nie podrywasz - zle bo nierna, stara panna bedziesz. Podrywasz - zle bo desperatka. Ladna i nie podrywasz - krolewna Ladna i podrywasz - desperatka, faceci nie szanuja brzydka i podrywasz - pasztet i desperatka brzydka i nie podrywasz - i tak nie masz szans Ja wlasnie jestem stara , 34, bez szans na faceta, bez powodzenia, nie podrywam juz :(

Gość gośćszczerydobólu
Czekajcie, już ja się za was wezmę:D Dam się poderwać:P

Gość Maryyyś
15:43 Ja tez! ;)) Ale w tym "bardziej tradycyjnym" ujęciu ;))

Gość gość
A jak wyglądał ten podryw i ich reakcja? Ja kiedyś zagadałam, zostałam olana ale potem ten sam facet sie mną zauroczył- pare miesięcy po.

Gość gość
17:15 Ciekawe co taki osobnik ma we łbie że mu się odwiduje po czasie.

Gość Maryyyś
17:15 Jak się dalej potoczyło?