Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża i krwiak

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem w 8 tyg ciąży od tygodnia wiem o tym że mam sporego krwiaka dowiedziałam się o nim gdy zgłosiłam się z ciemno czerwonym krwawienie że skrzepami natomiast nie zostawili mnie w szpitalu bo stwierdzili że nie ma takiej potrzeby z dzieckiem było wszystko ok. Wczoraj trafiłam do szpitala z powodu lekkiego krwawienie strasznego bólu krzyża podbrzusza zwrotów głowy i biegunki zostawili mnie w szpitalu z dzieckiem jest ok ciąża żywa. Mam pytanie rano miałam jeszcze jasno czerwone plamienia natomiast pod wieczór plamienia się całkiem skończyly czy to dobrze czy źle? Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)

Gość gość
Jak jasno czerwone to lepiej do szpitala sprawdzić czy wszystko oki , najgorsza jest krew koloru żywego , ciemna albo brązowawa często wskazuje niedobór progesteronu

Gość gość
Jestem teraz w szpitalu i twierdzą że jest wszystko ok ale nie pyamtalam ich o kolor krwi czy to bardzo grozi. Natomiast te plamienia mi ustal i dodam że nic mnie nawet nie boli

Gość gość
Jak USG robią to jest oki ,teraz leżeć i wypoczywać musisz to powinno być wszystko oki