Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

można kochać kogoś

Polecane posty

Gość gość

kto nam sie fizycznie nie podoba ?

Gość gość
Czasem ktoś moze być uważany za nie atrakcyjnego fizycznie ale mieć coś co nam się podoba. Oczy, uśmiech, zgrabne nogi itp. Jeśli nic sie w tej drugiej osobie nie podoba to chyba można kochać za to jaka ta soba jest z charakteru, tylko może ewentualnie brakować pożądania fizycznego, które przydało by się w takim spełnionym związku.

Gość gość
Można

Gość gość
jeśli kogoś kochasz, to ta osoba jest dla Ciebie najważniejsza, idealna; jest Twoim skarbem, cudem i czymś niemożliwym do opisania słowami. Zachwycasz się nią i szalejesz za nią, choć dla innych jest zwykłym, szarym człowiekiem, jak tysiące innych ludzi. Jeśli się kocha to całość człowieka, łącznie z jego atrakcyjnością fizyczną jak i jego duszą.

Gość gość
dziś g****o prawda ja się zakochałem przez internet zanim pokazała zdjęcia no i chemii nie było jedynie dobro jakie w niej widziałem

Gość gość
Pięknie..Nie każdemu dana jest taka miłość , nie wiem czy można to przełożyć teologicznie dlaczego tak się dzieje?

Gość gość
To zależy od ludzi bo są zimni i ciepli,lub bardziej uczuciowi ja tego nie wiem ?Tylko wiem to czego sama doświadczyłam .