Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwodnik czy kawaler po 30 stce

Polecane posty

Gość gość

Ktorego wybrala by atrakcyjna wolna ustawiona kobieta ?

Gość gość
Oczywiście, że kawaler. Jak rozwodnik to znaczy, że coś z nim nie tak.

Gość gość
no nie wiem czy z kawalerem po 30 jest wszystko ok

Gość gość
rozwodnik, taki wie jak zyc z kobieta w zwiazku

Gość gość
Rozwodnik to porażka

Gość gość
chyba kawaler

Gość gość
13.05 To kawaler po 30 musi byc na cos chory albo miec cos z glowa? Nie rozumiem takiego podejscia

Gość gość
Kawaler w sensie że nie był żonaty czy prawiczek typu jełopy stąd? Rozwodnik w tak młodym wieku to wynik jakiegoś dziwnego myślenia i parcia na ślub który do mnie nie przemawia więc lepszy kawaler ale normalny.

Wydaje mi sie , ze zalezy od tego jakim bylby czlowiekiem. Rozwodnik wiele przeszedl i byl zwiazku , nie mniej rozwiodl sie. Kobiety sie nie rozwodza z porzadnymi mezczyznami . Z drugiej strony kiedy slysze o wolnych +30 pracujacych w korpo i bzykajacych co sie rusza to jednak sklanialabym sie ku rozwodnikowi.

Gość gość
Kawaler po 30 obecnie to norma, zwłaszcza w miescie, kiedyś nie do pomyślenia i świadczące poniekąd o jakiejś ułomności. Ot takie wiejskie, konserwatywne przekonania. Dziś ludzie coraz częściej myślą o stabilizacji właśnie kolo 30-stki i to w przypadku obu płci. Swoją drogą dziś więcej osób chce być niezależnymi co jest trudniejsze dla wielu niż szybki ślub, dzieci już zaraz po 20stce i mieszkanie z rodzicami jeśli nie ma się w zapasie sporych pieniędzy.

Gość gość
13.34 Ciekawa ta Twoja teoria ale nie zawsze musi tak wygladać rzeczywistość bo także są mężczyzni dla których liczy się uczucie do kobiety a nie tylko seks. Miłego dnia:)

Gość gość
Ja w wieku 29 lat trafiłam na 10 lat starszego rozwodnik i to był strzał w 10. We wrześniu rodzi nam się dzidziuś. :)

no nie kazdy taki jest tutaj sie zgodze ..Mowie tylko , ze wolalabym rozwodnika od takiego " popychacza". Nie uwazam jednak , ze kazdy po 30 jest popychaczem

Gość gość
13.44 No ja myślę ;)

Gość Ruddaa
Bezdzietny rozwodnik :)

Gość gość
uuu

Gość gość
rozwodnik - szybko chcial sie ustawc, ale kobieta przejrzala na oczy to kopneta w D, nie sprawdzil sie wiec czemu mialby sie sprawdzic po raz drugi? na pewno cos z nim nie tak kawaler - nie zalezy mu na rodzinie albo zyje rozrywka, zalicza a nie kocha albo szuka idealu ktory jeszcz sie nie urodzil , skoro nie ma kobiety to albo cos z nim nie tak albo szuka krolewny z bajki, tez bym bala sie brac kota w worku

Gość gość
Oczywiście nic pomiędzy :D

Gość gość
Dobre to jest :D Ja do 28 zajmowałem się za karierą a nie lataniem za Kobietami. Mężczyzna osiąga najwyższą wartość w wieku około 30 lat. Po co marnować czas w wieku 20+ na Kobiety kiedy jest duża konkurencja. Jestem wysoki, wysportowany bez nałogów i zarabiam świetnie wiec teraz ja sobie przebieram w kobietach 22+ ;) Tak że tak jestem dziwny ;)

Gość gość
Co to w ogóle za pytanie? Jestem panną bez żadnego odzysku, dzieci pozamałżeńskich, bez slubu kościelnego na koncie i tego samego wymagam od partnera. Precz z rozwodnikami!

Gość gość
kawaler po 30-tce to nieudacznik jakiś chyba ? Maminsynek? x Frajerzy i nieudacznicy to faceciki które się dają zakuć w kajdany przez tępe babska :) Babe to się trzyma maks jedną noc a potem wymienia na drugą :D

Gość ikkaa
gość dziś Ktorego wybrala by atrakcyjna wolna ustawiona kobieta ? x a czy ta wolna, ustawiona, atrakcyjna kobieta potrafi myśleć i kochać, bo coś mi się wydaje, że masz z tym problem :(;)

Gość gość
A ja mam rozwodnika który sam "kopnął " była a nie został "kopniety". :)

Gość gość
15:18 czyli co? do 28 roku życia nie roochales?

Gość gość
"sam kopnął a nie został kopniety" znam takiego jednego sam podał na rozwód i rozwód z jego wyłącznej winy ha ha

Gość gość
Nie spotykane jest w orzecznictwie aby osoba składająca pozew zostawala uznana jedynie winnym. Byłoby to wbrew logice, bo wynikałoby że osoba nie składająca pozwu nie czuła się pokrzywdzonya a sąd na siłę ja uszczęśliwićll.

Gość gość
dziś kolejny co wyzej sra niz doope ma, ma sie za krolewicza ktoremu sie krolewna nalezy, zalosc🖐️

Gość gość
Frajerzy i nieudacznicy to faceciki które się dają zakuć w kajdany przez tępe babska usmiech.gif Babe to się trzyma maks jedną noc a potem wymienia na drugą smiech.gif x nieudacznik jednej to przez cale zycie nie mial:D mamuni nie liczymy🖐️

Gość gość
No niestety ale spotykane sam porzucił żonę z dzieckiem sam złożył na rozwód i niestety jest rozwód w wyłącznej jego winy