Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam wielki problem. Nie wiem co robić. Mam 22 lata jestem w związku od 7 lat. Mamy przecudowna 2 letnią córeczkę. Natomiast od jakiegoś czasu w naszym związku wszystko się dzieje nie tak jak powinno. Od ok. 4 miesięcy nie sypiamy ze sobą (bo on twierdzi że jest zmęczony po pracy, a bo to już jest za późno i cały czas cos) nic mu nie pasuje, wszystko na podane 'pod nos', poprane, posprzatane a jemu dalej nie pasuje i co lepsze twierdzi że to coś ze mną nie tak, że to ja powinnam się ogarnąć. Dorywczo na weekend pracuje w restauracji. Ale do sedna. Ostatnio wyszlam ze znajomymi i pod wpływem alkoholu go zdradzilam i bardzo tego zaluje. Nie powiedziałam mu bo się boję że mnie zostawi a nie chce żeby córka przechodziła przez cos takiego (przez moją głupotę). A teraz najgorsze że ten 'znajomy' ma dlugi język i powiedział o tym kilku osoba, boję się aby to nie doszło do mojego chlopaka... Co powinnam zrobic??

Gość gość
gość dziś 13:55 jezu jak ja się cieszę że nie pije alkoholu to zło!! ale przechodząc do twojego pytania lepiej niech się dowie od ciebie prawy a nie od znajomych bo jak mu kumpel powie to już w domu go nie zobaczysz i nie ma moim zdaniem taryfy ulgowej ktoś twoją kobietę bzykał i tak dalej no wiesz co autorko masz honor to odejdź od niego ZDRADY SIĘ NIE WYBACZA ! przykro mi z powodu twojego chłopaka że smutno mi że ma taką puszczalską kobietę że nie dostawała przez 4 miechy członka to leci za innym Nie masz wcale prawa go trzymać przy sobie miej serce dla niego i niech będzie szczęśliwy z kimś innym bo ty już wszystko zniszczyłaś

Gość gość
gość dziś nic nie nie sprawiedliwa kompletnie nic co teraz powiesz jeśli nie jesteś wierna swojemu facetowi to nie ma sensu ciągnąć takiego związku na jego miejscu bym odszedł od ciebie, nie wiesz jak bardzo jestem wkurzony jak to czytam i jest mi przykro co mu zrobiłaś , sam jak myślę że moja piękna żona by coś takiego zrobiła to wypad od razu ona i dziecko , Zdrada to największe świństwo co zrobiłaś !

Gość gość
gość dziś Nie wybacz ci i cię zostawi to na pewno i mam nadzieję że dowie się szybko prawdy , żaden facet nie wytrzyma że jego kobieta woli innego i jest taka łatwa bo pod wpływem i każdemu d**y da z******ta jesteś brawo dla ciebie