Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ząb nie do zniesienia

Polecane posty

Gość gość

Hej, od roku mam problem z moim zębem (dwójka). Mam 13 lat. Prawie wszystkie mleczne zęby mi powypadały i ładnie, równo, wszystko prosto urosło. Natomiast ta dwójka wypadła mi dopiero rok temu i jest krzywa i bardzo mała. To że jest krzywa to nie jest duży problem, choć dziwny i niezbyt dobrze wyglądający bo wszystkie zęby mam naprawdę ładne, ale to można naprawić aparatem. Moim wielkim problemem jest to, że ten ząb jest po prostu mały. Bardzo mały. Przez cały czas nawet uśmiechać się nie moge bo wygląda jakbym jakaś szczerbata była... Co prawda jest troche tego zęba ale jest go za mało... Proszę o szybką poradę! Co ja mam zrobić?!

Gość gość
Idź do dentysty albo ortodonty. Jak my mamy ci pomóc? Ulep sobie z gumy do żucia...

Gość gość
Chodziło mi o to czy znacie może jakiś sposób...

Gość Karolka 101
Najlepiej zrób konkretne prześwietlenie zęba,będziesz miała gotowe badanie przed pójściem do stomatologa,gdyż nie każdy lekarz ma w swoim gabinecie rentgena. Ja ostatnio korzystałam z usług placówki diagdent,robią prześwietlenia zębów ,tomograf cefalometrię. Takze na pewno ci doradzą.Od 14 maja działają tez na Ursynowie.

Gość gość
Ja zwlekałam z wizyta u stomatologa bardzo długo...aż trzeba było zrobi leczenie kanałowe. Bolało niesamowicie.... i dla tego jak czlowieka zgoni ból dopiero to zaczyna działać. Zgłosiłam się do gabinetu prywatnie na https://przychodniadental.pl/kontakt/ dalii mi znieczulenie i rozpoczęłam leczenie. Nie czekałam aż kolejne żeby mnie rozbolą tylko zaczęłam je leczyć po kolei .

Gość gość
Może warto też odwiedzić ortodontę ? może to jest też jakaś wada zgryzu...Moja córka chodziła do ortodonty w www.ortodent-banino.pl nie daleko Gdańska. Bardzo dobra i fachowa pomoc.

Gość CrystalNoir
Nie ma co zwlekać z wizyta u dentysty. Grunt to znaleźć też dobreg stomatologa. Od siebie polecam gabinet Stomatologia Cichoń w Krakowie. Bardzo dobry gabinet dentystyczny z profesjonalną kadrą oraz dobrym sprzętem