Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że zostawi dla żonę?

Polecane posty

Gość gość

W

Gość gość
Oczywiście, że nie! Będzie Jej wierny

Gość gość
Zależy jak duże masz atuty :D

Gość gość
Nie stac cie na wolnego ? Puknij sie w glowe :o

Gość gość
Jeśli na seks to polecam. Taki jest dyskretny i po pracy wróci do żony. Oboje będziecie zadowoleni.

Gość gość
Ja chcę jego a nie innego!

Gość gość
Niczego mu nie dawałam

To kto wie. Może. Mądrzej byś zrobiła gdybyś powiedziała, że jesteś zainteresowana kontynuacja znajomości, ale dopiero jak się rozwiedzie. Żonaci obiecują wiele kochankom.

Gość gość
19 :01 i dobrze .

Gość gość
Statystyki twierdza ze zadko odchodza. Rozumiem ze zakochalas sie, a na to nie ma rady. Czasem jednak odchodza, ale odpowiedz sobie sama czy ty bedziesz z nim mogla zyc. Ja dawno temu mialam taka sytuacje ze zakochalam sie w zonatym z dwojka malych dzieci. Ciagnelo nas do siebie ogromnie, ale wiedzialam ze to bylby nie najlepszy wybor dla mnie. Wtedy chcialam miec wlasne dzieci i nie widzialam siebie z nim gdy jego dzieci beda w moim zyciu (poczytaj topik “nienawidze dziecka mojego partnera”). Rowniez on musialby (powinien) finansowo pomagac swoim dzieciom, a wtedy dla moich byloby mniej.. pomimo calej milosci wkurzaloby mnie to... dlatego wdalam sie w romans, poczekalam az idealizowanie mi przejdzie (a przechodzilo za kazdym razem gdy opowiadal o problemach z dziecmi i zona) i w koncu piepsznelam go:-) bez zalu i bez wyrzutow- przeciez ja nikogo nie zdradzalam:-). Jak nie ma dzieci, to inna sprawa. Wtedy warto isc za glosem serca...

Gość gość
'dziś ' ' żadko' to ty możesz srać :D

Gość gość
19-54 znam taki typ kobiety, która nie wiedziała czego chce.

Gość gość
Do autorki Był czas, pokochałem kogoś bardzo mocno, będąc żonatym . Wtedy bym zostawił dla niej rodzine , No ale ona była jak kobieta z 19-54.

Gość gość
Hajime Sugoroku, chciałam/chcę tak mu powiedzieć, jeśli mu na mnie zależy to zrozumie a jak nie to mnie zostawi znajdzie sobię po porostu kochanke

Gość gość
Chcesz fasady faceta,nie faceta .Jak bedzie z toba to ty bedziesz zdrdzana,chyba ze myslisz naiwnie ze jestes lepsza.Podreperuj poczucie wlasnej wartosci ,nie zonatym facetem on ci tylko zabierze godnosc i mlodosc.A zony nie zostawi.Statystyki mowia ze raczej kobiety chca rozwodu bo nie wytrzymuja z bzykaczem takich naiwnych .

Gość Ruddaa
Taaa "odejdzie" jak to żonka z domu wywali ;)

Gość gość
Pewnie ze odchodzą.w moim towarzystwie pięć takich par.to niestety czasy ze faceci czy tez baby siedzą do końca z jedna/jednym.

Gość gość
Zależy od sytuacji i wielu czynników. Mój żonaty zostawił żonę i obecnie mieszkamy razem, jednak trwało to parę lat, no i jest raczej wyjątkiem

Gość gość
No to obstawiajmy ,kto za,kto przeciw i ile za_ żeby wygrać trzeba grać ! Ktoś się tym zajmie ?

Gość gość
Jak ma żonę to już kaplica. Będziesz czekać na rozwód długo. No i po co ci rozwodnik. Jak byś się uparla to by zostawił.

Gość gość
Tylko po co zadawać pytania na forum tego typu ,wygląda że zamiast swoim życiem w dalszym ciągu cudzym życiem żyjecie i cudze życie przerabiacie .

Gość gość
Chuj wie.