Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda28

POMOCY! Wolny wzrost hormonu bhcg, czy to normalne?

Polecane posty

Gość Amanda28

Cześć dziewczyny, proszę o odpowiedź czy któraś z was tak miała. Owu miałam ok. 8.05 Betahcg 16.05 - 291 18.05 - 332 21.05 - 371 To są pierwsze tygodnie ciąży. Wg. Laboratorium od 1 tygodnia do 11 tygodnia norma 202 - 231000. Czy moje za słabo rośnie czy wg. Was ok? Proszę o wasze opinie. Poprzednią ciążę poroniłam w 6 tygodniu. Dziękuję za opinię i wsparcie

Przykro mi ale jak dla mnie rośnie zbyt wolno. Po 48 godzinach powinna wzrosnąć o 60% po 72 o 100%. Ty takich przyrostów nie masz. Dla pewności poszukaj w necie kalkulatora przyrostu beta hcg. Pamiętaj, że najważniejsze jest, że udaje Ci się zająć w ciążę. Zamień sobie kwas foliowy na jakieś inne witaminy dla planujących ciążę, które zawierają foliany (poczytaj o mutacji genu MTHFR). Żeby zarodek łatwiej się zagniezdzal to musisz mieć dobra krew tzn nie może bycbtez za gęsta. Porozmawiaj o tym z lekarzem, może zaleci Ci Acard. Wiem co przeżywasz bo sama przeżyłam to 3 razy. Bądź dobrej myśli

Gość Amanda28
Dziękuję za odpowiedź, zobaczymy. W piątek idę do lekarza. Ciąża jest bardzo młoda, może jeszcze będzie dobrze.

Gość gość
Moim zdaniem nic z tego nie będzie. Też miałam podobnie. Okazało się że to puste jajo.