Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NastępcaKsiędza

Nakryłam księdza z prostytutką!!

Polecane posty

Gość NastępcaKsiędza

Hej, zostawiłam ostatnio dom pod opiekę księdzu wyjezdzajac na urlop, niestety musiałąm wcześniej zjechać i zastałam w swojej sypialni księdza z 2 prostytutkami, na około porozwalane butelki bo wódce, na stole usypana pokaźna ścieszka białego proszku który wstępnie zweryfikowałam jako amfetamina, co z tym dalej robić??

Gość gość
Do biskupa z dowodami. Nie może tak być, że on nas spowiada i odprawia mszę niegodnie.

Gość gość
Do Kurii i na Policję czym prędzej!!! bo pewnie proboszczyk go będzie krył...nie słuchaj jego tłumaczeń, takiego k****arza trzeba ukarać dla jego dobra, musi odpokutować za swoje jeszcze w tym życiu!!! krycie i zapomnienie o tym, będzie grzechem ciężkim!

Gość gość
A ja pracuję w szkole. I dziś na własne oczy zobaczyłam jak ksiądz pożera wzrokiem babę!!! ja stałam z boku, podeszłam do niego z boku, nieważne...nie widziałm mnie...podeszłam, bo musiałam...to kiedy mnie zobaczył to się k***a przestraszył...ja bym ich powypieprzała z kapłaństwa, a zostawiła samych mądrych i odpowiedzialnych!!!!!

Gość gość
który ksiądz do baby nie rży!!! to jest początek, jak nie środek zepsucia Kościoła...A tutaj piszemy o wilkach w Owczarni Pana!

Gość gość
A za chwilę będzie się wydzierał na wystraszone panienki w konfesjonale. Im więcej mają na sumieniu, tym bardziej drą ryja na słabszych od siebie.

Gość gość
Masz rację , u nas też w parafii był ksiądz , który z ambony na kazaniach dosłownie krzyczał o wierności i itp. a po kilku latach odszedł z kościoła do kobiety .....

Gość gość
Księdzu dajesz klucze do chaty????