Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariannnnnnn

Małego mam dlatego pytam. :P

Polecane posty

Gość Mariannnnnnn

Witam, jakie pozycje są najlepsze aby jak najgłębiej wchodzić? mam małego członka wiece sami...

np. na pieska i z boku od tyłu i misjonarska ale z nogami partnerki zarzuconymi na ramiona

Gość gość
od tyłu odpada

Gość Mariannnnnnn
czemu od tyłu odpada?

Gość gość
najlepsza ta ostatnia

Gość gość
Jak masz małego to najlepiej zostawić cipkę dla większego osobnika i zająć się pupcią i jej otworkiem

Gość gość
A ile masz cm?

Gość Mariannnnnnn
z 13

Gość gośćiks
Moj partner ma nieduzego penisa. Najlepiej czuję go w pozycji od tylu na boku, on lubi misjonarska z nogami na ramionach.

Gość gość
Widmo ma 8cm a i tak kobiety za nim szaleją. :classic_cool:

Gość gość
Widmo pewnie ma 8 ale nie cm tylko inch i dlatego kobiety za nim szaleją :D

Gość gość
Hej Moj partner takze nie ma duzego penisa , ale najlepsze pozycje dla nas to : - od tylu na boku - misjonarz z tym ze mam nogi na jego ramionach - a najlepsza to taka jak leze na stole on stoi moja pochwa jest na wysokosci jego penisa wtedy najlepiej go czuje Co do klasycznej pozycji od tylu gdzie kobieta kleczy to nie radze , prawie nie czuje wtedy partnera . Coraz czesc za to On sugeruje zebys sprobowali sex analny

Gość gość
To zależy od autora ile masz cm i od komentarza wyżej ile ma Twój facet cm. Mały to dla każdego jest inny, dla kogoś mały to 10cm, a dla kogoś innego 14cm itd. itd

Gość gość
Hej Moj partner takze nie ma duzego penisa ok 10-11 cm , ale najlepsze pozycje dla nas to : - od tylu na boku - misjonarz z tym ze mam nogi na jego ramionach - a najlepsza to taka jak leze na stole on stoi moja pochwa jest na wysokosci jego penisa wtedy najlepiej go czuje Co do klasycznej pozycji od tylu gdzie kobieta kleczy to nie radze , prawie nie czuje wtedy partnera . Coraz czesc za to On sugeruje zebys sprobowali sex analny

Gość gość
gość wczoraj Jak zareagowalas jak zobaczylas pierwszy raz jego sprzet ? nie uznalas ze maly ? pytam bo mam podobnego i boje sie rekacji dziewczyny a jestesmy ze soba juz 3 miesiace i chyba czas na sex... zgodzisz sie na ten anal ?

Gość gość
Ja też mam małego 14,5 długość i 13,5 obwód ale trzeba korzystać z tego co się ma :-)

Gość Elunia1158
Jejku Panowie, nie liczy się jaka długość tylko jakość. Jeśli macie jakiś kompleks to znaczy, że was testosteron malej. Spróbujcie wziąć iqman pewnie wam się wszystko poprawi i przestaniecie mieć kompleksy. Ps. daje to swojemu i jest on zadowolony a ja spełniona ;)

Gość gość
gość wczoraj jak zareagowalam hm chyba normalnie kocham Go wtedy juz tez Go kochalam wiec nawet jak przez mysl przeslzo mi ze ma malego penisa to nie dalam poznac po sobie . Najwazniejsze ze potrafilismy o tym porozmawiac i dopasowywac pozycje . Jezeli Ona cos czuje do Ciebie to nie bedzie to dla niej problem ze masz nie duzego , a co do sexu analnego to wacham sie , byly proby ale nic wiecej

Gość gość
Każda pozycja jest najlepsza dla małego kutaska

Gość gość
Jak nie czuje to znaczy że jest rozjebana jak wiadro

Gość gość
gość dziś nie kazda , tak samo jak nie kazda pozycja jest dobra dla duzego kutaska