Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Czy uważacie że łatwa jest mało wartościowa?

Polecane posty

Gość to moja opinia
łatwa jest zdecydowana na związek a że faceci to wykorzystują aby zaroohać to inna sprawa, opinia faceta

Gość gość
ale kobieta tez ma przyjemnosc dlaczego wykorzystana, zrobil jej dobrze i o to chodzi

Ja traktuję to tak -trudna to taka co niechętna albo ma o sobie wygórowane mniemanie a łatwa to chętna i czasami ma o sobie złe zdanie:D.I zwykle tu nie chodzi o to czy atrakcyjna ale czy uważa siebie za atrakcyjną:D.

Gość gość
ja tam nie oceniam pod wzgledem wartosci, raczej pod wzgledem tego, ze "latwa" tzn chetna, wiecej czuje, ma po prostu ochote a te tzw trudne po prostu im sie nie chce i nie ma co na sile kogos zmuszac tak jak to mezczyzni lubia :/

Gość gość
ja jestem "trudna" ale jakby mnie chcial taki co ja chce to zaraz by majty za glowe byly a tak to mezczyzni uwazaja, ze trudna albo wartosciowa dziewica (buahah)

Gość gość
dla mężczyzn łatwa jest wartościowa, bo z porządnymi umierają z nudów, większość z nich nie potrzebuje kobiet do rozmów, pasji, podróży itd., tylko do seksu NOW, takie czasy!

Gość daje im to
gość 2018.05.22 ale kobieta tez ma przyjemnosc dlaczego wykorzystana, zrobil jej dobrze i o to chodzi > bzdury, większość kobiet nie miało nigdy orgazmu bo miały facetów ciapy lub są dziewice, poznałem takich sporo i zawsze były w szoku że miały orgazm ze mną, przykre

Gość gość
Czy uważacie że łatwa jest mało wartościowa? xxx Niestety to prawda.

Gość Filip P
bzdura, łatwa jest zdecydowana, to trudna jest mało wartościowa

Gość gość
Wartość kobiety tylko w pewnym stopniu od tego zależy. Jeśli jest łatwa to obniża swoją wartość, bo każdy ją może mieć.

Gość gość
Nie mam nic do łatwych dziewczyn. Właśnie dzięki takiej łatwej i ładnej dziewczynie pozbyłem się nieśmiałości i nabrałem pewności siebie. To z taką dziewczyną zaliczyłem swój pierwszy prawdziwy pocałunek. No i dała mi popieścić oraz całować piersi. Poznałem jak cudowne jest to uczucie. Po tej przygodzie przestałem marnować okazje do nawiązania bliższych kontaktów z dziewczynami z powodu nieśmiałości. Miałem potem kilka kolejnych przygód z innymi dziewczynami zanim poznałem swoją stałą partnerkę. Gdybym nie miał tych przygód nie zyskał bym pewności siebie i miałbym problemy z poderwaniem mojej partnerki, która co prawda była śliczna, ale była bardzo cicha i spokojna. Ktoś podobnie cichy i nieśmiały nie byłby w stanie jej poderwać.

Gość gość
To zależy ile bierze od klienta? I jak długo w branży? Co oszczędniejsza potrafi uciułać. Gertruda z Tworek