Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćByłakochanka

Czy faceci tęsknią

Polecane posty

Gość gośćByłakochanka

za swoimi byłymi kochankami? Mają chęć na powtórkę z rozrywki? Czy raczej patrzą na to jak na odgrzewanego kotleta i nie chcą nawet pamiętać? Jak to jest?

Gość gość
Ja tesknie

Gość gość
A ktoś Ty?

Gość gość
Jestem Mietek co ma luźny napletek. A ktoś ty ?

Gość Zdrowy facet 49 lat
Czasem zdarzyło się zatęsknić.

Gość gość
Tęsknię czasami za kobietą, którą poznałem tutaj. Nie dane nam było poznać się w realu.

Gość gośćByłakochanka
02:17 i 12:04 A próbowaliscie zrobić coś z tym, to zn. spotkać się albo skontaktować, czy tylko na tęsknocie w myślach się skonczyło ? Ja ze swoim już prawie 2 lata nie mam kontaktu i z chęcia bym się chociaz odezwała co slychac ale on się nie kontaktuje więc może wcale juz nie myśli o mnie i o ewentualnej powtórce ? :(

Gość gość
ja tęsknię bardzo :( za swoją Iwi :(

Gość gość
Jakbyś naprawdę znaczyła coś więcej to sam szukałby z Tobą kontaktu. Pewnie czasem wspomni, pomyśli I...tyle.

Gość gość
Tak

Gość gośćByłakochanka
No tak... :(

Gość wiedza6
Joga, mantra rozładowują wszelakie tęsknoty. O grubszych rozładowaczach nie mówię w tej chwili. Czekam co jeszcze wyprodukujecie. ;)

Gość gość
gość dziś Dlatego zawsze lepiej spróbować. Wiesz, czy warto było, czy może lepiej nie. Ja tęsknię, bardzo!

Gość gość
Ja też?

Gość gośćByłakochanka
Jeszcze raz zapytam tych tęskniących facetów - macie ochotę na powtórkę czy tylko na wspomnieniu się kończy?

Gość gość
Jasne ze mamy tylko jak ona się nie odzywa

Gość gość
Ja miałbym chęć powrócić. Nie pisałem do niej długo i teraz nie wiem czy ona by zechciała a ja nie mam odwagi

Gość gość
Daj sobie szansę i napisz, a dowiesz się czy ona może też tęskni i nie ma odwagi. Bądź pierwszy

Gość gość
Myślę że żyją chwilą, zapominają bo zjawia się następna, następna i tak całe życie... A kiedy przypadkiem gdzieś ją zobaczą myślą... O matko, haha i ja z nią coś ten teges... Nieee, haha

Gość gośćByłakochanka
"Ja miałbym chęć powrócić. Nie pisałem do niej długo i teraz nie wiem czy ona by zechciała a ja nie mam odwagi" - o Boże... Jak ja bym chciała, zeby ten 'mój' tak chciał ... :(

Gość gośćByłakochanka
22:21 jesteś facetem ?

Gość gość
Tak jestem facetem i tęsknie za nią bardzo. Mogę popisać z toba o tym na priv jeśli zostawisz

Gość gość
Spotykam sie z facetem od jakichs 8 lat z mniejszymi badz wiekszymi odstepami czasu. Jestem w drugiej ciazy, w 7 miesiacu. Sluzylam mu tylko do obciagania i szybkiego seksu w aucie, obok auta...Zadnych uczuc, tylko bardzo sporadycznie zabawa. Reasumujac - chcialam sie uwolnic od niego przynajmniej w tej ciazy. Powiedzialam mu, ze moze mi gratulowac dziecka i olalam typa. Nagle dopomina sie o kontakt, chce moje nagie zdjecia. Wali sobie na moje zdjecia juz z widocznym brzuszkiem. Kiedy chce go unikac to on nagle uaktywnil sie. Uhh! Nie jest to typ romantyka, raczej dostaje smsy z komendami "chce Cie bzyknac", "chce Ci wsadzic", "chce Cie wyp.ierdo.lic", "kiedy spotkanie". Przez cale te lata to ja wychodzilam z inicjatywa spotkania, a teraz jemu sie odmienilo. Nawet jak mu nie odpisze to niedlugo potym znow dostaje wiadomosc.