Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mis1213

Gruby chłopak dla pani

Polecane posty

Gość Mis1213

Mam 21 lat, zazwyczaj przebywam w Krakowie lub na Śląsku. Wzrost 182 cm Adres : kufupanda99@gmail.com oraz gg 65341547 Poszukuje pani, która lubi bardzo grubych chłopców. Wiek obojętny :).

Gość gość
Ciężko będzie Ci znaleźć. Lepiej weź się za siebie a nie wydziwiaj. Chociaż różne są zboczenia.

Gość Mis1213
Znam dużo dziewczyn, które takich szukają. Niestety są zajęte :/

Gość gość
Nie Ci będzie :)

Gość gość
PS. Ważę 162kg gdyby któraś Pani chciała wiedzieć..

Gość gość
Człowieku ogarnij się bo umrzesz przed trzydziestką. Bałam bym Cię nawet do auta wziąć żeby mi zawieszenie nie jeb.. Ja 51kg.

Gość gość
Niektorzy maja grube ptaki. Warto ❤

Gość gość
Tak jak większość chudych. No i jeszcze mają więcej siły i energii żeby nimi podziałać, a nie zasapać się w połowie.

Gość Szyderca bezlitosny
Do seksu z takim wieprzkiem trzeba by zamówić łóżko z żelbetu :O

Gość gośćpp
Oczywiście mieszkanie na parterze, a najlepiej dom bez piwnicy :)

Gość Mis1213
Trochę nie rozumiem tej nagonki :). Nikt nie próbował z taką osobą, bo nie pasuje taki wygląd, więc skąd tyle tutaj wszechwiedzacych? I ponad 160 :p

Gość gośćpp
Mis1213 dziś Jak jesteś taki gruby to znaczy, że jesteś leniwy. W łóżku pewnie też. Zanim się ruszysz to ja z moim szczupakiem już pewnie z 5 razy bym zmieniła pozycję. Tak szczerze to dlaczego tyle żresz? Masz jakieś zaburzenia psychiczne czy traumę z dzieciństwa?

Gość Mis1213
Nie widzisz mnie a ocenisz. Strasznie puste społeczeństwo tutaj zagląda widzę :)

Gość gość
Mogę sobie wyobrazić 160kg. To ja + mój mąż + moja 14 letnia siostrzenica.

Gość gość
To wcale nie tak duzo gdyż jestem dość wysoki - 173cm :)

Gość gość
I w punk,a dobże mu tak.

Gość Mis1213
Nie widzisz a oceniasz. Mogę napisać 250 i będę tyle mieć? Myślcie ludzie czasem xD. Oby twoja siostrzenica nie była tak otepiala ;p

Gość gośćpp
Mis1213 wczoraj A taki według Ciebie jesteś seksowny to dlaczego szukasz kobiety przez internet. Przecież wystarczy, że wyjdziesz na ulicę i wszyscy na Ciebie polecą. Ja w życiu nie spojrzałabym na faceta, który nie widzi swojego ptaszka. Skoro jesteś jeszcze sam to znaczy, że to nie tylko moje zdanie.

Gość gość
7:07 Już widzę jak wychodzisz na ulicę i wszyscy na Ciebie lecą, nie mają nic ciekawszego do roboty, taka jesteś piękna :-P Ogarnij zwieracz kobieto :-P

Gość gość
gruby mają małe penisy, więc to jest jeden z najważniejszych minusów dla których wole wysportowanych, po siłowni i umięśnionymi częściami ciała.

Gość gość
Stary 173 cm to normalny wzrost ale bez jaj na pewno nie wysoki.

Gość gość
Mam 174 cm 92 kg i nie uważam się za chudego ale 160 kg popracuj nad sobą bo pompkę szlag trafi szybciej niż myślisz. Pozdrawiam.

Gość gość
10;37 Penis to nie mięsień a ciało jamiste. Doszkol się, mniej fejsa więcej książek.

Gość Mis1213
Nie wiesz ile mam wagi po tym co napisze. Możesz dokniemywac. Dużo kulturystów i gości po fitnessie robi cykle sterydowe, które niszczą psychikę a ponadto zakończone obniżają testosteron często poniżej normy co wpływa po pierwsze na płodność. Lh i fsh spada, na przysadke czyli stres i tycie a co ciekawe często prowadzi do ginekomastii. Są też inne cykle hormonalne, jak hormon wzrostu, który często wywala facetom "ciazowe" brzuchy... Mało tego, sportowcy wytrzymalosciowi maja bardzo duzo karnozynu i mega duzy kortyzol co powoduje, de testosteron miarowo spada a ich libido czy potencja sa przynajmniej mizerne... Czasem warto pomyśleć zanim zacznie się pisać glupoty. A tak na marginesie zajmuje się sportem, mtb i trening siłowy, a temat był bardziej ciekawostka dla mnie. Czy waga powyżej "normalnej" spowoduje, ze ludzie będą wredni. I mimo tego, ze zajmuje się sportem, ludzie uważają, ze duża waga to zaniedbanie...

Gość gość
gość dziś A gdzie ja napisałam coś o mięsniach penisa? czytanie ze zrozumieniem dziecko, wróć do podstawówki. Ogólnie umięśniony, zadbany, ogarnięty. Penis oczywiście chodziło mi o jakiś porządny rozmiar, a nie koliberek, jakbym chciała się koliberkiem bawić to od tego mam palce.

Gość gość
17:10 Nie popuść czasem. Grubi mają małe penisy? Taaaa a skąd dziecko takie informacje. Wróć do szkoły bo głupoty same prawisz.

Gość gość
16:50 Obawiam się że ta panna nie rozumie ani trochę co napisałeś, na siłowni to może bywa ale w innym celu :-P Szukaj a znajdziesz kogoś inteligentnego na takie jak ona nie warto zwracać uwagi.

Gość gość
Czyli autor to koks z kompleksami żal żal ,nie wiem jakie sporty siłowe trenujesz ale przy tej wadze i wzroście to i tak do bani z takim ciałem

Gość gość
A czego się spodziewałeś po ludziach, że fajnie panie misiu wszystkie łaski twoje bo masz w kij nadwagi i jesteś ciacho

Gość gość
Nie wiem po co tyle sapiecie, jesteście grubi i laski Was nie chcą? w dodatku polscy faceci i szczególnie ci grubi mają małe fiutki, żenada.