Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam moralniaka...w weekend pozwoliłam się pijana zmacać braciom męża

Polecane posty

Gość gość

Od paru tygodni mam męża. Zawsze dobrze się czułam z jego braćmi oni zawsze mnie komplementowali, itp. W sobote byliśmy u jego rodziców na grilu. Jego bracia nie maja partnerek. Mój mąż się upił aż usnął, ja tez trochę wypiłam, zaprosili mnei do siebie na piętro aby pokazać coś na komputerze. Teściowe spali bo się upili. Już na schoach zaczeli mnie dotykac po piersiach, nie reagowałam tylko śmiałamsię głupkowato. Zaprowadzili mnie do pokoju, polozyli na kanapie, zciagneli mi bluzke i dotykali mnie masturbujac sie przy tym. Spuscili mi sie na brzuch i zasnelam. Obudzilam sie jakas godzine pozniej, ubralam sie i z mezem pojechalismy do domu taksowka. Mam potworne wyrzuty sumienia i jest mi glupio. Czy to byla zdrada wg was.

Gość gość
Patola

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to bracia męża to straszne świnie. Wykorzystali seksualnie nietrzeźwa kobietę. A ty wiadomo ze nie zareagowałam prawidłowo bo byłaś pod wpływem alkoholu. Powiedz o tym mężowi i unikajcie następnym razem mocno zakrapianych imprez

Gość gość
Też miałam podobną sytuację ale z jednym bratem który ma żonę Nie było seksu tylko palcowka i lód. Pamiętam jak przez mgłę wszystko. Na szczęście nikt o tym nie wie A minęło sporo czasu.

Gość gość
Porażka. Co za patologia. Laska szlauf a braciszek to już nie wspomnę

Gość gość
Jak tak patrzę na twoją głupotę to myślę, że pasujesz do tej bandy pijanych idiotow. Doskonale wiedziałaś co się działo, zgodizlas się na to, było iść do pokoju męża i położyć się spać.

Gość gość
ciekawe, czy któryś na śpiocha nie strzelił jej gola?

Gość gość
Nie martw się- wszystko zostanie w patolskiej rodzinie, idealnie tam pasujesz

Gość gość
Ale patologia.

Gość gość
Glupie prowo.To pewnie ta sama co pisala o seksie z tesciem kilka dni temu

Gość gość
A ilu tych braci jest? I tak przy sobie się mastrubowali? Nie zdjęli ci majtek? Bo jak bluzkę zdjęli to i majtki mogli jak zasnelas np. Całowali cie po piersiach czy tylko dotykali?. No jest to zdrada bo trochę się zgodziłas na to..

Gość gość
gość dziś Jeśli to nie prowo, to bracia męża to straszne świnie. Wykorzystali seksualnie nietrzeźwa kobietę. A ty wiadomo ze nie zareagowałam prawidłowo bo byłaś pod wpływem alkoholu. Powiedz o tym mężowi i unikajcie następnym razem mocno zakrapianych imprez xxx Marne tłumaczenie. Oni również byli nietrzeźwi i mogą tłumaczyć swój stan nieświadmością, tym bardziej jeśli obaj zeznają, że ich kokietowała, sama poszła na górę i nie protestowała.

Gość gość
Ty chyba żartujesz kobieto ,że cos takiego zrobiłas...... Teraz postaw sie w odwrotnej sytuacji gdyby mąż macal Twoje siostry po pijaku nie mowiac o czyms obrzydliwszym... żenada

Gość gość
no przecież to prowo i do tego już nudne

Gość gość
Ale wy tępe jesteście idiotki. Przecież pisze to napalony gimnazjalista waląc konia do tego, a wy wierzycie w to HA HA HA