Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawki dla dziewczynek HITY 2018

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamusie, wielkimi krokami zbliża się dzień dziecka. Bardzo proszę o wpisy odnośnie zabawek dla dziewczynek, które są nowościami, zabawkami z reklam, hitami roku, poprostu waszymi numerami jeden :) szukam inspiracji na prezent dla moich dziewuszek. Ja sama podaje: *lalki enchantimals *laleczki LOL *cry babies płaczące bobasy *squashi gniotki. Piszcie dalej, jeśli mi się coś przypomni to dopiszę, może komuś też się to przyda. I zachęcam do wpisów :)

Gość gość
W Dzień Dziecka nie dajemy materialnych prezentów, zawsze jest jakieś fajne wyjście. W zeszłym roku pojechaliśmy do Parku Jordana w Krakowie, tam pływaliśmy rowerkiem wodnym, dzieci bawiły się w kuli, później śmigały w autkach na pedały. W tym roku będzie teatrzyk i chyba znów Park Jordana. Biorę też pod uwagę Rabkoland. Pozdrawiam.

Gość gość
Myślę, że najlepiej kieriować się zainteresowaniami dziecka, a nie modą :)

Gość gość
Zamknij się, pozdrawiam ;) ps. poszła stąd won

Gość gość
Tu autorka. Wiem, że należy kierować się zainteresowaniami dziecka, to logiczne :) ale pytam o te fajne zabawki, które są w miarę najnowsze, bo może o czymś nie słyszałam, a jest godne polecenia. A dni wyjazdowe z dzieciakami robimy sobie też, często bez okazji. W temacie nawiązałam do dnia dziecka, ale w najbliższym czasie będę miała również inne okazje, aby dać prezent swoich dziewczynkom czy chrześniaczkom. Także proszę pisać jeśli wasze dzieci mają jakieś zabawkowe hity :)

Gość gość
Wszelkiego rodzaju magiczne plasteliny. Córka bawi się tym całymi dniami :-)

Gość gość
Moja mała nie chce slyszec o niczym innym jak num noms i choc sama tego nie popieram to radosc dziecka najwazniejsza

Gość gość
My też nie dajemy dzieciom prezentów z okazji Dnia Dziecka. Mają aż za dużo zabawek. Również stawiamy na ekstra przyjemności. Wiadomo, że i tak z dziećmi jeździ się w różne miejsca, ale tak samo daje się dzieciom prezenty poza Dniem Dziecka :) Zdecydowanie stawiam na jakieś wyjście z niespodzianką.

Gość gość
Bardzo fajne zabawki widziałem na stronie: https://brudery.pl/news-pol.phtm - brudery mają naprawdę szeroką ofertę i wydaje mi się, że są to zabawki dla każdego. My zakupiliśmy pierwsze z myślą o tym, żeby bawił się nimi nasz synek, ale okazało się, że bardzo mocno zakochała się w nich też córeczka! No i teraz połowa domu jest w bruderach :)

Cześć, gdy moje córeczki spały u szwagierki, która również ma dwie dziewczynki, cały dzień spędziły na zabawie. Oczywiście, gdy tylko wróciły do domu, opowiadały jak to się świetnie bawiły z kuzynkami i kiedy znowu do nich pojadą. Najwięcej opowiadały o tym jak bawiły się pomponami ze Stylowego studia. Pokazały mi co przyozdobiły i jakie rzeczy można jeszcze z nimi zrobić. I jak to zazwyczaj bywa, nasze dzieci są najlepszymi specami od marketingu. I przyznam, że dałam się namówić. Znalazłam je w sklepie https://www.ultimar.pl Lubię zabawki, które rozwijają naturalną kreatywność moich dzieci. I szwagierka się nie gniewa, że trochę po niej papugujemy;)

Gość mama921
Często szukam inspiracji w sklepach internetowych. Ostatnio znalazłam promocję na https://kuponiarnia.pl/promocja/dla-dzieci/zabawki/ i w ten sposób znalazlam parę fajnych gadżetów dla swoich synków. No i nie przeplacilam, bo trafilam na atrakcyjne promocje.