Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cenzuradziała

Muzułmanie do gazu

Polecane posty

Gość cenzuradziała

Kiedyś można było tak napisać, bo była wolność słowa, ale teraz już nie bo to rasizm jest to dowód na to, że Polska jest krajem zniewolonym, pozbawionym wolności słowa!

Gość gość
te paragrafy to pomysł agentury Sorosa, dzięki temu Polaków trzyma się za mordę

Gość gość
Imigranci porwali Włoszkę i brutalnie zgwałcili. Wszystko nagrali 44-letnia ofiara opowiedziała włoskiej prasie o swoim dramacie. "Szanuję ludzi, ale to były bestie" – mówi kobieta, którą porwano ze stacji metra w Rzymie i wywieziono za miasto. Relacja kobiety jest dramatyczna. Kilku mężczyzn z Bangladeszu pobiło ją i zgwałciło. Później grozili, że albo ją zabiją, albo opublikują w sieci nagranie, na którym pastwią się nad ofiarą. Pokazywali jej też filmy, na których znęcają się nad innymi kobietami - informuje ilgiornale.it. Dał mi do ręki telefon, by oświetlić scenę, a drugim nagrywał gwałt. Śmiał się - opowiada Włoszka. Gwałciciele nadal są poszukiwani przez policję. Włoscy śledczy podejrzewają, że grupa kilku mężczyzn jest odpowiedzialna również za inne gwałty na terenie Rzymu. Na razie przedstawiciele policji nie chcą jednak zdradzać szczegółów śledztwa. Złapali mnie za nogi, ściągnęli spodnie, bili i miażdżyli twarz. Chciałam się bronić, ale było ich czterech. Ten potwór gryzł mnie w wargi, twarz, ręce, plecy, nogi, zachowywał się jak głodny lew. Śmierdział piwem. Zwymiotowałam, ale nie dbał o to. Klął i mówił "zwymiotuj jeszcze raz, to cię zabiję" - relacjonuje ofiara. https://www.o2.pl/artykul/imigranci-porwali-w loszke-i-brutalnie-zgwalcili-wszystko-nagrali-62548361704387 85a

Gość gość
niedługo dojdzie do odreagowania zbrodni muzułmańskich, teraz te kanalie dostaną za swoje!

Gość gość
Dokładnie to co piszesz to rasizm, a rasizm nie jest tolerowany w żadnym państwie to przestępstwo i mam nadzieję , że policja ciebie namierzy i odpowiesz za swoje slowa. wolnośc slowa nie ma nic tutaj do rzeczy !!!

Gość gość
to nie rasizm a instynkt samozachowawczy, a jak policja będzie ścigać obrońców ojczyzny, to skończą jak Szwedzi, zobaczcie co ustawy antyrasistowskie zrobiły ze Szwecji: https://www.youtube.com/watch?v=VbQr5rZ5AtM

Gość OstrzeżeniePrzedMultiKulti
Szwedzcy policjanci odchodzą ze służby. Przez imigrantów i wzrost przestępczości http://niezalezna.pl/76031-szwedzcy-policjanci-odchodza-ze-sluzby-przez-imigrantow-i-wzrost-przestepczosci Szef szwedzkiej policji Dan Eliasson wystąpił do rządu o zwiększenie stanu etatowego - o 2500 funkcjonariuszy i 1600 pracowników cywilnych. Mundurowi narzekają na fatalne warunki pracy i problemy z imigrantami. Policjanci masowo składają wnioski o zwolnienie ze służby. W latach 2008-2012 Szwecja przyjęła 711 544 imigrantów, a w tym samym okresie liczba policjantów zwiększyła się zaledwie o 1 574. W 2014 roku w Szwecji było 7 387 mundurowych. W zeszłym roku zrezygnowało z pełnienia służby 836 z nich, nie licząc tych, którzy odeszli na emeryturę. Tymczasem szkoły policyjne opuszcza co roku jedynie 350 absolwentów, a wykształcenie każdego z nich zabiera 3,5 roku. Powodem niskiego morale mają być przede wszystkim interwencje związane z imigrantami, którzy masowo napłynęli do Szwecji. W ciągu ostatnich miesięcy odnotowano ponad 5000 incydentów sprowokowanych przez uchodźców z państw Bliskiego Wschodu i Afryki, wymagających interwencji policji. Wśród nich było 559 przypadków pobicia, 450 zakłócenia spokoju, 194 bezprawnych gróźb, 96 zaginięć i 58 pożarów. Szwedzcy policjanci alarmują, że gdyby doszło do zamachu terrorystycznego, oni byliby bez szans. To tak, jak zostać wysłanym na polowanie na lwy z rurką do dmuchania groszkiem i w kombinezonie ze skóry zebry - skomentował jeden z nich w wywiadzie dla telewizji szwedzkiej.

Gość gość
masakra!!!!

Gość gość
Murzynek Ahmed w Polsce już mieszka Głowę ci uciąć chcę ten koleżka Ostrzy maczetę przez całe ranki Czyta z Koranu co lepsze wzmianki O tym, co zrobić ma z niewiernymi Gdy na ulicy spotka jakąś blond w mini Dobrze, że Ahmed z islamistami Nie chodzi tutaj do szkoły z nami A gdy ze szkoły do domu wraca bomby buduje, to jego praca Aż mama krzyczy "AHMED ŁOBUZIE" Kiedy dynamit chowa w swej bluzie Mama powiada "poszukaj żony" Ale on w kozy wciąż zapatrzony Lecz mamy miłość ciągle jest czysta bo dobry z niego jest terrorysta :P

Gość gość
s********j terrorysto lewacki do Niemiec , tu jest Polska k***o islamska